Duncan: Konkurrencen skærper

05.11.2007 09:08

- Som angriber skal man ikke brokke sig, når man scorer to mål, smiler Duncan og fortsætter: Kampen var på ingen måde fantastisk, men det er selvfølgelig tilfredsstillende med en sejr. Lyngby er godt med i første halvleg, men det virker som om de går kolde i anden.

- Og det selvom de fleste af vores spillere havde 120 minutter i benene fra i onsdags. Personligt stod jeg jo over onsdag, så jeg havde ingen problemer, men om det påvirkede nogle af de andre skal jeg ikke kunne sige, smiler Dagens dobbelte målscorer bredt.

Rette kombination

- Der bliver skiftet noget i angrebet for tiden, men det er også vigtigt at forsøge at finde de rigtige kombinationer af spillere, og så jeg vil sige at rokeringerne i front skærper konkurrencen mellem os angribere, mener Duncan.

Om målene fortæller han:

- Mit første mål er efter noget klumpspil, hvor jeg til sidst får sparket den ind med en inderside, ved det andet hører jeg bare målmanden råbe 'jeg har', men det havde han jo så ikke. Igen, jeg kan kun være tilfreds, jeg scorer to mål, og vi vinder.

- Nu tager vi bare en kamp ad gangen, det er vigtigt at vi ikke taber kampe mere, hvilket gør at vi kan spille lidt mere frigjorte, og er det da også lidt sjovere at være til.

- Vi skal også bare huske på at det hurtigt kan gå den anden vej igen. Vi skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, og hele tiden stræbe efter at komme opad i tabellen, lyder konstateringen.

yeah

Duncan var på plads, da det gjaldt. Med 2 mål rundede den 22-årige angriber en total på 50 SAS Liga-scoringer..