Danmarks bedste fans

13.11.2007 11:44

Brøndby IF's mangfoldige fanskare har altid været i top når det gælder opbakning til de blå-gule på banen. Dette efterår, hvor modgangen på banen har været større end nogensinde før, har fansene sat ekstra tryk på kedlerne, og det er blevet bemærket i hele landet.

I aftes blev Brøndby Support, på vegne af alle der har støttet op om klubben, under Dansk Fodbold Award 2007, således tildelt årets fanpris for en præstation i særklasse.

Fuldt fortjent

- Brøndbys fans har altid været noget helt specielt. Der kræves meget, og sådan skal det være i en klub som vores, men omvendt bakker langt de fleste også op i den tid kampene varer. Og vi taler ikke bare opbakning, men fuld støtte til holdet, især når vi er i modvind, fortæller anfører Per Nielsen blandt andet i sin kommende klumme.

- Brøndby Support fortjener alle de priser de overhovedet kan få, og jeg ser dette som et klap på skulderen til supporterne på vegne af alle de fans, der har leveret en helt enestående opbakning dette efterår, kommenterer Nielsen.

Per Nielsens klumme kan læses på brondby.com i løbet af dagen. Er du interesseret i, at støtte op om Brøndby Support, og dermed påvirke den positive dialog mellem klub og landets bedste fans, kan du melde dig ind i Brøndby Support her.

fans

Faxe-tribunen har været i storform det meste af efteråret, og er altid med til at gøre oplevelsen på Brøndby Stadion til noget helt specielt.

fan

Engagement og passion. Symbolet på den vilje og engagement, der har kendetegnet langt den største del af Brøndbys fanskare dette efterår.

legender

Brøndby Tifo, der består af fans fra flere forskellige grupperinger, er førende i Norden indenfor velkomster til spillerne.

tifo

Et imponerende skue der aftvinger respekt og følelser af storhed.

fan

Plads til alle på Brøndby Stadion. Fra familier med poder, der kan hygge sig i Brøndby Kids, til de mest dedikerede Faxe-gængere. Brøndbys fanskare har det hele - også titlen som Danmarks bedste.

symbol

Topindsflag, der siger alt om mentaliteten på lægterne.

Fra Brøndby IF skal lyde et stort tillykke til Brøndby Support og en tak til alle fans, medlemmer som ikke medlemmer, der har bakket op i medgang og - i særdeleshed - i modgang.