Codan bliver Business Partner

12.11.2007 12:00

Brøndby IF og Codan Forsikring har underskrevet en ny 2-årig sponsoraftale, der betyder at det nu 16-årige samarbejde fortsætter, også efter sommeren 2008, hvor hovedsponsoratet udløber.

Codan bliver dermed Business Partner i Brøndby IF, hvilket er den højeste samarbejdspartner-status i selskabet efter hovedsponsor-aftalerne. Samtidig indtræder Codan som Sølv Partner i Brøndby Kids, hvor nogle af temaerne for samarbejdet bliver sund mad, bevægelse og forebyggelse af skader.

Børn, sundhed og uddannelse

- Vi er meget glade for at Codan, også efter sommeren 2008, er at finde som en af de vigtigste sponsorer i Brøndby IF. Vi har haft et fantastisk godt samarbejde med Codan, og glæder os over, at vi med den nye aftale kan fokusere endnu mere på vores kerneområder indenfor børn, sport og sundhed, fortæller administrerende direktør, Ole Palmå.

- Brøndby Kids er vores utroligt populære børneklub, som vi har meget store forventninger til i fremtiden. Vi glæder os over, at Codan træder ind som samarbejdspartner på dette vigtige område, hvor jeg er sikker på at tiltag som tryghedsarmbånd til børnene og det store arbejde med sundhed og bevægelse i Brøndby Kids bliver vigtige og synlige tiltag, der vil gøre fremtidens oplevelse på Brøndby Stadion for familier og børn endnu bedre, forklarer Palmå.

Aftalen starter når den nuværende hovedpartneraftale udløber den 30. juni 2008 og gælder i to år frem til sommeren 2010.