Brøndby Kids varmer op til jul

08.11.2007 11:27

Det er snart ikke til at komme udenom: Julen nærmer sig med hastige skridt. Da julen er børnenes fest, er der da også fuld gang i juleforberedelserne i Brøndby IFs børneklub Brøndby Kids.

På lørdag, til den sidste hjemmekamp i år, er der således dømt juleklippedag i Brøndby Kids loungen. Tag din mor og far med, lav jeres eget julepynt og hjælp med at pynte Brøndby Kids juletræ.

Juletræsfest

Alle Brøndby Kids bliver inviteret til juletræsfest mandag den 3. december hvor der vil være en gave til alle børn, boldbane, spillerbesøg, Disney juleshow, højtlæsning ved en af spillerne, glögg, æbleskiver og sodavand. Vi håber meget at julemanden også får tid til at kigge forbi, men nu må vi se.

Husk man skal være medlem af Brøndby Kids for at komme til årets bedste juletræsfest. Det koster kun 50,- for medlemmer.

Julekalender

Medlemmer af Brøndby Kids får dog meget mere denne jul. Der er nemlig en meget stor og indholdsrig julekalender på vej, kun for medlemmer. Hver dag kan der åbnes en ny låge i Brøndby Kids julekalender på brondby.com/kids. Der vil hver dag være adgang til nye sjove computerspil, hyggelige familieopskrifter, malebog og meget mere.

Du kan se mere om julekalenderen her: