Brøndby Kids med fed julekalender

22.11.2007 15:15

Alle medlemmer af Brøndby Kids kan godt begynde at glæde sig. Der er nemlig en fantastisk julekalender på vej, kun for medlemmer af Brøndby Kids. I hele december måned vil der hver dag være en ny låge, der skal åbnes. Bag lågen vil der findes spændende spil eller andre juleaktiviteter med relation til Brøndby IF.

I disse dage lægges der en sidste hånd på den nye julekalender. brondby.com var i går med til en snigpremiere og kan i dag løfte sløret for, at der venter masser af god underholdning for de mange Brøndby Kids-medlemmer.

Spænding

Julekalenderen er klar til at gå i luften fra den 1. december, og hele vejen frem til juleaften vil der dagligt gemme sig god underholdning bag lågerne. Det er kun medlemmer af Brøndby Kids, der har adgang til julekalenderen ved log ind til Brøndbys kids hjemmeside.

- Der er mange nye spil til forskellige aldersklasser. Der er aktiviteter til den lange ventetid, og jeg tror både børn og forældre vil hygge sig det, der gemmer sig bag lågerne, siger Brøndby Kids-ansvarlig Merle Schultz.

Julekalenderen består naturligvis af 24 låger som alle bliver lagt bag ved det log ind man får som medlem af Brøndby Kids.

Julekalenderen er lavet i samarbejde med Craze og Guldpartner i Brøndby Kids, Apollo. Hvad der gemmer sig bag de 24 låger bliver selvfølgelig ikke afsløret.

- Det er naturligvis fristende at fortælle hvad julekalenderen indeholder, men så ryger overraskelserne og julen er jo overraskelserne tid, smiler en stolt og forventningsfuld Merle Schultz.

Du finder Brøndby Kids' hjemmeside her, hvor du også kan blive medlem hvis du ikke allerede er det i forvejen.

 Julekalender

Indgangen til den nye julekalender i Brøndby Kids.