Berthelsen klar til at tage over

09.11.2007 12:42

Da Per Nielsen i søndagens kamp mod Lyngby måtte trække sig med en skade, gled Jacob Berthelsen ind på pladsen i det centrale forsvar.

Per Nielsen bliver ikke klar til lørdagens opgør mod AC Horsens, og dermed er der lagt op til en sandsynlig plads i startopstillingen til 21-årige Berthelsen, der tidligere har spillet mod Horsens' farlige angriber, Gilberto Macena, med succes.

Glæder sig

- Jeg håber naturligvis det bliver mig fra start, og glæder mig til at spille 90 minutter ved siden af Mark Howard, hvis det bliver sådan, fortæller centerforsvareren efter dagens træning.

- Vi ved de er hurtige og gode til at søge de dybe bolde, og det vil vi naturligvis være forberedt på. Jeg har spillet mod Gilberto et par gange da han spillede i Holbæk, og kender ham godt som angriber. Jeg synes jeg havde rimeligt godt fat i ham begge gange, og han scorede i hvert fald ikke, kommer det med et skævt smil.

- De er hurtige oppe foran, så der kommer nok nogle løbedueller undervejs. Hvordan vi præcis har tænkt os at tackle deres omstillingsspil må du vente til i morgen med at se, for vi har jo flere muligheder i bagkæden. Jeg håber altid på at spille, men uanset hvem der stiller op skal vi have 3 point, og fortsætte den gode stime vi er inde i, slår Berthelsen fast.

berthelsen

Berthelsen er klar til opgaven, hvis han sendes på banen. Den unge midtstopper har med succes tidligere spillet mod Horsens' farlige angriber, Gilberto Macena.