Bagger takker af på lørdag

08.11.2007 13:14

På lørdag spilles årets sidste kamp på Brøndby Stadion. Det er ikke bare sidste gang hjemmeholdet løber på banen i år, det er også sidste gang Ruben Bagger går på Brøndby Stadion som en del af truppen. Det er en dag, Ruben Bagger har tænkt over i noget tid, men han er ikke helt sikker på, hvordan han kommer til at tackle det.

Ruben Bagger er med sine 337 kampe, 65 liga-mål og 12 mål i diverse Europa Cup-kampe en institution i Brøndby IF, og der er lagt op til en følelsesladet afsked, når han i pausen af lørdagens kamp går på banen.

Glæder sig

- Det bliver helt sikkert vemodigt. Jeg ved ikke hvordan jeg vil reagere når jeg står derinde, men det bliver da svært. Fodbold og Brøndby har været en del af mit liv i snart 100 år, og jeg har haft så mange gode oplevelser, at det er blevet en del af mig. Når det er sagt, glæder jeg mig altså også til, at holde fri i weekenderne, kommer det med et smil.

- Jeg har ikke lagt mig fast på, hvad jeg skal lave bagefter, men med to unger i skole-alderen bliver det dejligt, at kunne bruge lidt mere tid sammen med familien i weekenderne. De kan jo ikke bare tage fri i hverdagen, forklarer Bagger.

- Når man er en professionel sportsmand på dette niveau, er det en omvæltning at stoppe. Jeg ser altid på de positive ting, og jeg har oplevet en masse som meget få får lov til, og jeg sætter mig nye mål. Samtidig er det jo ikke sidste gang jeg skal på Brøndby Stadion, for det kan jeg slet ikke undvære.

Vinderkulturen

- Det har været et svært efterår, men jeg forlader klubben i en opadgående kurve. Man skal altid vinde i Brøndby, så derfor er det ikke tilfredsstillende at rode rundt i bunden. Derfor glæder jeg mig også til, at kunne indtage en plads på langsiden i fremtiden, og opleve et hold, der igen sætter sig på førstepladserne i de turneringer vi spiller med i.

- I første omgang bliver det forhåbentlig pokalturneringen, men lur mig om vi ikke snart er med helt i toppen igen, smiler Ruben Bagger, der altså kommer til at opleve den næste sejrsfest som inviteret gæst.  

- 2. division stopper også lørdag, så efter weekenden er næste store dag d. 14. december. Der begynder mit nye liv, smiler Ruben Bagger, der har sat sit tydelige aftryk i Brøndby IF's historiebøger. Det kan du læse meget mere om i næste Fodbold i Brøndby, der er sat til at udkomme midt i december.

Bagger

Baggers sidste scoring på højeste niveau faldt i hans come back kamp 8. april 2007. 35-årige Bagger fik debut 14. november 1993, og når dermed at runde 14 år på topplan i Brøndby IF, inden han takker af. Du kan være med til at sige farvel og tak til Brøndby-kæmpen i pausen på lørdag.