Bagger stolt og vemodig

11.11.2007 13:35

- Der er ingen tvivl om at det er svært at sige farvel efter 14 år, men for mig var det en perfekt afsked. Det var en god aften. Ud over at vi vinder, spiller vi en god kamp og fortsætter den stime vi er inde i.

- Personligt kan jeg heller ikke ønske mig mere, jeg får muligheden for at komme på banen og laver en assist. Ud over det, er det jo en ubeskrivelig følelse at få den afsked fra tilhængerne, ja hele Brøndby Stadion. Det er en god afslutning på den del af mit liv; det var perfekt, kommer det fra en synligt rørt Ruben Bagger.

De bedste af de bedste

- Hvad jeg skal lave nu, det ved jeg ikke, nu skal jeg lige falde på plads, så får vi se, fortæller han og fortsætter:

- Mine mange år i Brøndby har givet mig så mange fantastiske oplevelser, men hvis jeg skal fremhæve nogle, så er det nok mit første DM i 1996, kampen i Karlsruhe, og ikke mindst kampene i Champions League, hvor vi spillede mod de bedste af de bedste.

- Jeg har haft fornøjelsen af også at spille samme n med en masse fantastiske spillere på de forskellige Brøndbyhold, så jeg føler at jeg har været meget priviligeret.

- Jeg vil tror at jeg besluttede mig for at stoppe for et halvt års tid siden. Jeg har haft en del skader de senere år, og det virkede rigtigt nu. Man kan dog på ingen måde forberede sig på at stoppe, så det er vel først nu at det er gået op for mig rigtigt.

God fremtid

- Jeg har tilbragt meget tid omkring 2. holdet, hvor jeg også har kunne bidrage med en del qua min erfaring. Det har været en god tid, og jeg er rolig i forhold til fremtiden. Der er en masse dygtige talenter på vej, som vi nok skal få set en masse til.

- Vi har været igennem en tung periode, hvor tingene bare slet ikke har fungeret. Det har aldrig stået så skidt til, rent resultatmæssigt, som vi har set det seneste år, så det har været hårdt.

- Det har været meget underligt for mit eget vedkommende, jeg har jo aldrig prøvet andet end succes i min tid. Gennem alle mine år har jeg kun været vant til at vinde, så det har været meget op ad bakken for klubben.

- Jeg føler dog at jeg forlader et stærkt hold der er på vej frem. Der har været en stor udskiftning på holdet, men hvis det lykkes at holde på de spillere vi har nu og opnå kontinuitet på holdet, er jeg slet ikke i tvivl om at vi har et meget stærkt hold meget snart igen, smiler Bagger og afslutter:

- Jeg vil også være der når vi vinder det hele igen. På tribunen, men jeg er der, garanterer Brøndby-kæmpen, som altid vil blive husket som en af de helt store.