Årets sidste hjemmekamp

06.11.2007 13:14

Når Kent Nielsens tropper fra AC Horsens og Tom Køhlerts drenge på lørdag kl 17:00 løber ind over kridtstregerne på Brøndby Stadion, er det ud over en kamp om vigtige point samtidig årets sidste chance for at opleve Brøndby IF på hjemmebane.

AC Horsens har indtil videre været sæsonens positive overraskelse og med kun 2 point til andenpladsen, er der reel chance for at østjyderne kan fejre vinterpausen i toppen af ligaen. Trods en brat stigende formkurve når Brøndby IF ikke helt derop i denne halvdel af sæsonen, men med status som ubesejret de seneste 7 kampe, peger pilen kun én vej for hjemmeholdet i øjeblikket: Op.

Køb billet nu

Også Brøndbys mangfoldige fanskare har vist storform på det seneste, og der er lagt op til en flot afsked med fodbold-året på Brøndby Stadion, når spillerne på lørdag lørdag entrerer banen.

Der er således lagt op til en spændende kamp, og du kan som sædvanlig allerede nu sikre dig plads. Det kan gøres online frem til onsdag eller i shoppen frem til lørdag. Når du ikke at købe billet inden, kan du købe billet i de særligt opstillede billethuse bag endetribunerne, der på lørdag åbner samtidig med portene kl 15:30.

Bluecow-medlemmer (MOVIA) skal hente deres billet i billetlugen, der er placeret bag Nordea-tribunen. Billetlugen er åben fra kl. 15:30.

I forbindelse med de seneste kampe har der været rigtig godt gang i tælleapparaterne på Brøndby Stadion, så det er under alle omstændigheder en god idé at sikre sig en plads i god tid.

hymne 

Til kampen mod Lyngby blev den nye fan-hymne præsenteret. Ole Palmå og Adam Duvå Hall fik en snak med to af de fans, der står bag hymnen, som også vil blive afspillet i forbindelse med kampen mod AC Horsens.

fan

Fans i alle størrelser på Brøndby Stadion. Lørdag kl. 17 og et par timer frem kan noget af familie-weekenden passende spenderes i festlige rammer på Brøndby Stadion, hvor der vil være underholdning for store og små.

holmen

Duncan nettede to gange mod Lyngby, og er nu kun to træffere fra at indtage førstepladsen på topscorerlisten. Samuel Holmén glæder sig over holdkammeratens succes, som allerede på lørdag kan bringe ham endnu et skridt tættere på topscorer-titlen.