Alderspræsidenten fylder rundt

07.11.2007 13:25

Morten Rasmussen har det og i dag gælder det skam også Morten Cramer. Samme nummer på ryggen som den alder fødselsattesten viser. Mens Morten Rasmussen rundede de 22 år for flere måneder siden, er det først i dag, at Morten Cramer har nået en alder, der lever op til sit trupnummer.

Truppens alderspræsident runder i dag 40 år og det blev til morgen fejret med morgenmad i Players Lounge sammen med holdkammerater, trænere, ledere, sundhedsstaben og medarbejdere fra administrationen. Så vidt vides, er Cramer dermed den ældste spiller nogensinde i Brøndby IF's A-trup.

40 frivilligt

Selvom respekten naturligvis er stor for truppens ældste, der samtidig er fungerende poilitimand civilt, var der alligevel plads til spydigheder fra især de yngre holdkammerater, der for manges vedkommende, snildt kunne være keepeerens sønner.

- Det har nu været stille og roligt i dag og gutterne har været søde ved mig. Jeg føler mig overhovedet ikke som en på 40, så det tager jeg stille og roligt, siger Morten Cramer der samtidig erkender, at hans alder har været et tema på træningsbanen.

- Vi talte faktisk om det til træning i dag og vi kom også frem til, at jeg må være den ældste. Det er jeg nu ligeglad med, for som sagt føler jeg mig ikke som en på 40, slutter Cramer med et stort grin.

Cramer har spillet med nr. 40 på ryggen siden januar måned, hvor han frivilligt gav nr. 16 videre til Stephan Andersen, der ønskede at spille med netop det nummer efter skiftet fra Charlton. Udover at være reserve for Stephan Andersen, er Cramer også assisterende målmandstræner for Stephan Andersen og Michael Tørnes i A-truppen.

Cramer har et aldersmæssigt forspring på lidt mere end fire år til Ruben Bagger (35), der skarpt efterfølges af Per Nielsen (34), Thomas Rytter og Kim Daugaard (begge 33).

Cramer har til dato spillet 21 1. holdskampe og vogtede senest buret i sidste sæsons pokalsejr over Brønshøj på Brøndby Stadion. Cramers nuværende kontrakt løber til sommeren 2009.

Morten Cramer

40 år og still going strong! Cramer fylder rundt i dag og kan nu aldersmæssigt leve op til 40-tallet der står skrevet på trænings- og kamptøj, skabet i omklædsningrummet og autografkortene.