Ærgerligt exit

22.11.2007 09:32

Med en 1-0 sejr fra det første møde stod Brøndby IF's kvinder med gode kort på hånden, da returopgøret mod italienske ASD CF Bardolino Verona blev spillet i aftes på Brøndby Stadion. Med god opbakning i ryggen fra de fremmødte tilskuere var de blå-gule værter klar til at indløse semifinale-billetten.

Det blev dog aldrig det store spillemæssige sus. 1. halvleg var mest af alt en rodet og uskøn affære, og Brøndby-spillerne fik sjældent kombinationerne til at flyde. Gæsterne virkede anderledes tændte og de fik for alvor troen på videre avancement, da et drømmedagshug bragte italienerne på sejrskurs.

Forlænget spilletid og straffespark

2. halvleg blev bedre set med Brøndby-øjne og bl.a. Cathrine Paaske Sørensen havde muligheden for at udligne kort før tid, men hendes flugter røg over mål. Med 0-1 efter den ordinære spilletid skulle holdene i forlænget spilletid og da der heller ikke blev scoret her, skulle det hele afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her trak italienerne det længste strå efter et sandt drama. Tina Cederkvist i Brøndby-målet var marginaler fra at redde de første to italienske forsøg, og bedst som italienerne selv kunne afgøre det, hev Brøndby-keeperen gode redninger ud af ærmet.

På det sidste Brøndby-spark skulle der scores for at gå til en ny omgang spark, men muligheden blev forspildt og dermed kunne gæsterne juble over en plads i UEFA Cuppens semifinale, mens de skuffede Brøndby-spillere langsomt trak mod omklædningsrummet.

Startopstillingen

Brøndby-spillerne klar til kamp. Holdfoto kort før kick off i kvartfinalen i UEFA Cuppen.

Målet

Et sjældent drømmedagshug i kvindefodbold sendte gæsterne på sejrskurs.

Paaske

Cathrine Paaske Sørensen var en af de farligste Brøndby-spillere. Kort før tid var hun lige ved at udligne til 1-1, men hendes flugter røg over mål.