Adventsgaven eller til under træet

29.11.2007 09:34

Så er det blevet tid til at give ungerne den bedste gave i år. På søndag er det 1. søndag i advent og for mange familier betyder det morgenhygge, stearinlys og adventsgave. I Brøndby Shoppen finder du alle tiders adventsgave til de mindste og lidt større.

Et medlemskab til Brøndby Kids er mere end en advents- eller julegave; det er en gave, der bliver ved med at give. I Brøndby Shoppen kan du købe et medlemskab for 175 kr. og gives det som adventsgave, kan den nye Brøndby Kid lige nøjagtig nå, at være med i Brøndby Kids' Julekalender.

Ugens Julegavehit        

Ønsker du at give medlemskabet som julegave, kan du også benytte et af Brøndby Shoppens jule-tilbud, der indeholder medlemskab af Brøndby Kids, en flot Nanok bamse, samt et tallerkensæt med tallerken, dyb tallerken og en Brøndby-kop. Den samlede pris for dette er 299,- og du sparer 76 kr ved at købe sæt, bamse og medlemskort i ét hug. 

Du kan også købe denne pakke eller en af de mange andre juletilbud på Webshoppen.

kids

Brøndby Kids julekalenderen med overraskelser under lågerne er lige på trapperne. Følg med fra 1. december, eller når dit medlemskab starter.

Advents- eller julegave: Et Brøndby Kids medlemskab er under alle omstændigheder vejen til masser af gode oplevelser og fodboldkampe i selskab med andre børn og spillere, samt konkurrencer, underholdning og arrangementer.   

Læs mere om medlemskabet her.

 kids2

Advent eller jul; medlemskab af Brøndby Kids, Nanok-bamse og tallerkensæt vil vække stor glæde hos de fleste små Brøndby-fans.