200-kamps jubilaren: Vigtigt hul

05.11.2007 09:31

- Vi kan på ingen måde være tilfreds med vores præstation i første halvleg, men jeg synes at vi kommer godt igen i anden. Vi får noget mere dybde i spillet, og spiller fremad i banen, fremfor på tværs som vi gør meget i første. Vores spil bliver derfor mere direkte, hvilket afspejler sig i effektiviteten.

Martin Retov rundede i aftes 200 1. holdskampe for Brøndby IF og midtbanespilleren, der bar anførerbindet i de sidste 75 minutter, fik dermed en jubilæumssejr.

45 minutter ikke nok

- En god halvleg er bare ikke godt nok, fortsætter han, og underbygger: Vi skal kunne spille en hel god kamp, hver gang. Det kunne vi i onsdags, så det er ikke fordi evnerne ikke er der, men hvis det virkelig skal nytte, skal vi kunne levere sådan en indsats i alle kampe.

- Hvis Lyngby havde været lidt mere skarpe foran, kunne vi jo nemt have været bagud i pausen, og så havde det været en helt anden kamp.

- Nu har vi fået etableret et hul til stregen, hvilket er vigtigt. Der er nu tre kampe tilbage inden vinterpausen, og vi skal bare samle alle de point vi kan, og generelt set holde fast i den stime vi er inde i. Kan vi hente et lignende antal point i de sidste 3 kampe, begynder det at se fornuftigt ud, men der skal virkelig arbejdes hvis det skal lykkes, runder Retov af.

ericsson

Midtbanekollegerne Holmén og Ericsson jubler sammen med Morten Rasmussen, da det forløsende 1-0 mål var en realitet. Derefter var der kun én vej for de gule.