Vi møder OB i semifinalen

04.03.2007 12:58

Med en komfortabel 3-0 sejr over norskel SK Brann sikrede Brøndby IF sig i torsdags avancement til semifinalerne i Royal League. Også svenske Helsingborgs IF sikrede sig videre deltagelse efter en 2-1 på udebane i Oslo over Vålerenga.

Her til eftermiddag og aften blev de to sidste semfinaler spillet - med sejre til FCK og OB. Umiddelbart herefter trak Royal Leagues Turneringskomité lod til semifinalerne i kampen om det skandinaviske klubmesterskab. 

Resultatet blev at Brøndby IF møder OB hjemme på Brøndby Stadion  torsdag den 8. marts kl. 19, dvs. allerede i den kommende uge. I den anden semifinale mødes FCK og Helsingborgs IF i Parken.

- Vi har i efteråret set og i forårets kampe i Royal League set at OB er en stærk modstander, så vi får helt bestemt kamp til stregen i vores bestræbelser på at nå finalen. Med 3-0 over Brann i torsdags fik yderligere en portion selvtillid og viste samtidig rigtigt godt spil i store perioder af kampen, så jeg er overbevist om at tilskuerne på Brøndby Stadion får en god oplevelse i semifinalen, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

Chris Katongo har scoret til 3-0 mod Brann.

Chris Katongo har scoret til 3-0 mod Brann.

Du kan læse mere om billetsalget til kampen i morgen her på brondby.com.