Uafgjort i Viborg

18.03.2007 18:52

Brøndby spillede søndag aften 1-1 på udebane mod Viborg. Morten Duncan Rasmussen bragte Brøndby foran efter 35 minutter, da han headede et indlæg fra Anders Randrup i nettet. Den stilling holdt til kampens 78. minut, hvor Thomas Tengstedt udlignede for Viborg.

Brøndby virkede klar fra kampens start, og på første angreb var Morten Duncan Rasmussen pludselig fri og spillede bolden på tværs, men ingen nåede frem til afslutning. Efter fem minutter opsnappede Duncan igen bolden fra det i starten usikre Viborg-forsvar, men han afsluttede med ydersiden forbi mål.

Efterhånden som halvlegen skred fremad, kom Viborg bedre med. Steffen Højer var tæt på med hovedet, men headede forbi. David Rasmussen ramte overliggeren og i flere andre situationer stod Stephan Andersen på det rigtige sted.

Duncan på tavlen

Efter et par gode langskud af Mike Jensen valgte den unge kantspiller at søge ind i banen og spille Anders Randrup fri i et overlap på venstrekanten. Randrup stoppede lidt op og slog bolden præcist ind i hovedet på Morten Duncan Rasmussen, der med hovedet kunne loppe bolden over John Alvbåge i Viborg-målet.

I anden halvleg virkede Brøndby til at have styr på det, og den første sejr i Jylland virkede realistisk. Spelmann kom ind centralt og Martin Ericsson rykkede ud på kanten i et forsøg på at stå bedre defensivt. 13 minutter før tid gik det imidlertid galt, da Stephan Andersen fik bokset et indlæg ud af feltet, men lige hen til Thomas Tengstedt, der kunne sparke bolden i det tomme mål til slutresultatet 1-1. 5.863 tilskuere overværede kampen i Viborg, der blev afviklet i regn og stærk blæst.

Hos Brøndby havde venstre back Anders Randrup flere gode offensive aktioner og virkede i afleveringsspillet til at have et særlig godt øje til Morten Duncan Rasmussen. I midterforsvaret virkede Mark Howard stærk og diskede op med den ene glidende tackling efter den anden i bedste Per Nielsen-stil. Anføreren, der i Viborg sad over med karantæne. Ny anfører var i stedet Marcus Lantz, der særligt i første halvleg var dominerende.

Comeback til Bischoff

Kampen gav comeback til Mikkel Bischoff, der midt i anden halvleg blev skiftet ind i stedet for Anders Randrup. Fem minutter før tid kom også David Williams på banen i stedet for målscorer Morten Duncan Rasmussen.

Reaktioner fra Køhlert og spillerne senere i aften og i morgen her på brondby.com.