Stephan: Stemningen er god

14.03.2007 16:31

- Stemningen er rigtig god og humøret er højt. Vi har god selvtillid efter vores sejre, senest den i søndags over FCN, så vi ser alle frem til kampen med optimisme, siger Stephan Andersen til brondby.coms udsendte, der var med ved dagens fælles Royal League-pressemøde i Michael Laudrup Lounge på Brøndby Stadion.

Personligt har den store målmand også andet end finaledeltagelse og gode resultater at glæde sig over. Onsdag eftermiddag blev det offentliggjort, at Andersen er tilbage på A-landsholdet.

- Det er dejligt og jeg glæder mig til at mødes med de andre gutter igen. Min ambition er at spille på landsholdet, det og spilletid var bl.a. grunden til at jeg skiftede tilbage til Brøndby, så jeg er bare glad for at være tilbage på landsholdet, men vi har lige et par kampe at fokusere på før det gælder landsholdet, mener han.

Her og nu venter der nemlig to kampe for Brøndby, i første omgang Royal League-finale mod F.C. København i morgen.

- Jeg ser meget frem til kampen. Alle spillere er sultne efter at vise hvad vi kan og vi vil alle vinde et trofæ til klubben og fansene. Nu hører vi at der forventes op til 20.000 tilskuere og til det er der bare at sige, at det altid er fedt at spille foran mange tilskuere. Og jeg regner da også med en god stemning, og forhåbentlig størst opbakning til os, slutter keeperen.

Stephan Andersen og Tom Køhlert

Stephan Andersen ser frem til Royal League-finalen og glæder sig over landsholdsudtagelsen. Foto: Per Kjærbye / Royal League.