Siggaard: God test for holdet

21.03.2007 09:08

Brøndby møder i dag Trelleborg i en træningskamp på Brøndbys bane 21 og her bliver der spilletid til nogle af de A-trup spillere, der ikke har været så meget i aktion den seneste måned, hvor Brøndby har spillet seks turneringskampe.

- Vi bruger primært sådan en kamp til at give spilletid til de spillere, der ikke har spillet så meget. Og nu hvor vi ikke har turneringskampe før næste weekend, handler det også om at holde gryden lidt i kog. Og så er det en god test for holdet at møde Trelleborg, der er nyoprykkere i Allsvenskan, hvor der er sæsonstart om et par uger, fortæller assistenttræner Peder Siggaard forud for eftermiddagens træningskamp.

- Den her slags kampe er også en mulighed for at se talenterne fra U-20 truppen i aktion på et lidt højere niveau, siger Siggaard med henvisning til bl.a. Niclas Rønne og Anders Randrup fra U-20 truppen, der begge skal spille.

Fire med landsholdet og småskader

Brøndby har i denne uge fire landsholdsspillere på fædrelandsopgaver. Stephan Andersen og Per Nielsen er med A-landsholdet i Spanien, Martin Spelmann er med U-21 landsholdet i Frankrig, mens Chris Katongo skal spille landskamp for Zambia mod Congo på lørdag.

Peguero, Trond Andersen, Thomas Rasmussen, Kim Daugaard, Kasper Lorentzen, Mads Jørgensen, Martin Retov, Martin Ericsson og Marc Olsen står alle over. De seks sidstnævnte døjer alle med småskader.

- Der er ingen grund til at spille med nogle der har problemer. De skal i stedet i styrkerummet, slutter Siggaard.

Træningskampen spilles kl 14:00. Kampen spilles på bane 21. 

kl. 16:00, umiddelbart efter Trelleborg-kampen, spiller U-20 holdet træningskamp mod Ängelsholm.

Mikkel Bischoff og Peder Siggaard

Bischoff fik en halv time i søndagens SAS Liga-kamp mod Viborg. I dag er han med i truppen til træningskampen mod Trelleborg.