Randrup: Ikke samme pres som sidst

19.03.2007 08:44

Sidste søndag fik 18-årige Anders Randrup debut på Brøndbys førstehold, da FC Nordsjælland blev besejret i SAS Ligaens sæsonpremiere. Søndag var Randrup atter med fra start i kampen mod Viborg, men følelsen var en anden.

- Der var måske ikke det samme pres på som sidst. Jeg havde en del flere nerver på sidste gang, fordi det var min første kamp. Jeg var selvfølgelig også spændt her og utrolig glad for at starte inde. og jeg følte mig helt klar til opgaven, fortæller Randrup.

Som oplægger til Morten Duncan Rasmussens føringsmål var Randrup interessant for adskillige journalister, og Randrup måtte atter engang forklare, at han altså er højrebenet, så det var ikke så underligt, at det var det ben han brugte til at slå bolden præcist indover. Ikke kun ved målet, men flere gange i kampen fandt Randrups afleveringer vej til Duncan.

- Han er god at spille op på, og han gør det nemt for mig som back, når han er så god på hovedet, lyder det rosende fra den unge back, der ellers ikke mener, at han normalt er kendt for sine gode indlæg.

- Ikke specielt tror jeg, men jeg kan da godt, griner han ydmygt.

Anders Randrup

Anders Randrup lagde op til Duncans hovedstødsmål. Senere blev Randrup erstattet med tilbagevendte Mikkel Bischoff.

Stolt og glad

Midt i anden halvleg blev Randrup taget ud til fordel for Mikkel Bischoff, hvorefter Morten Molle Rasmussen overtog Randrups backplads.

- Jeg tror, det er fordi, de begynder at satse på lange bolde, og det er ikke min store force. Jeg følte mig ikke specielt træt og kunne godt have fortsat, forklarer han. Foreløbig har Randrup dog kun grund til at være tilfreds med foråret. For en måned siden havde han aldrig drømt om, at han allerede nu havde været med fra start to gange.

- Overhovedet ikke, så det er jeg kun stolt over og glad for. Jeg må bare blive ved og kæmpe for at udvikle mig så godt, som jeg kan. Jeg går stadig i skole, men træner med så meget jeg kan, fortæller Randrup, der endnu ikke ved, hvor tæt han er på at blive rykket op i A-truppen.