Per: Vi er klar

09.03.2007 10:07

- Det var en god sejr, hvor vi fik vist at alt det vi går og fortæller hinanden og omgivelserne om en langt bedre moral end efteråret, blev bevist på banen. Vi spiller en rigtig god gang fodbold før pausen, og vi lader os aldrig stresse af, at OB får et heldigt mål. I det hele taget har optakten været rigtig god, og jeg synes vi har mærket forbedringer fra dag til dag, fortæller Per Nielsen før søndagens forårspremiere i SAS Ligaen.

- Det har været en enorm gavn for truppen, at vi har fået en træner, der ved hvad han vil, og er klar i spyttet, når det handler om at give spillerne besked. Jeg har hele tiden sagt, at Tom er den bedste vi kan få, og selvom vi alle godt ved, at der er rigtig meget at arbejde med endnu, så går vi ind til kampen på søndag med en helt anden optimisme og selvtro end vi havde i første halvdel af sæsonen.

Per Nielsen

Per Nielsen jubler efter 1-1 scoringen i går mod OB.

Revanche

- Vi kommer ikke til, kun at opleve optur hele foråret, men kampen mod OB viste, at vi står sammen som hold, og selvom vi oplever modgang er der ingen der begynder at skændes eller hænger med hovederne. Det er samme fornemmelse man har, når man oplever stemningen og støtten fra lægterne; der er simpelthen noget at revanchere. Det er hvad vi håber at gøre i foråret: Tage revanche for det, vi oplevede og leverede før jul, forklarer anføreren, der samtidig har en appel til alle de mange fans:

- Jeg håber at fansene igen vil vise, at selv i en sæson hvor guldet ser ud til at være uden for rækkevidde, har vi den stærkeste opbakning i landet. Det er simpelthen umuligt at sætte ord på, hvad det betyder for spillere og klubben som helhed, at have en fanskare, der uanset hvad omgivelserne ellers mener, kommer og viser det engagement vi har set. Når Brøndbys fans koncentrerer støtten om egne spillere, er der ingen der når dem til sokkeholderne, mener anføreren.

- På søndag står vi over for en meget vigtig kamp. FC Nordsjælland har et godt kollektiv, og med Morten Wieghorst ved roret ved man, at der både er lagt op til fight og god offensiv fodbold. Omvendt ved vi alle hvad opgaven står på. Alle spillere skal levere, og selvom vi ikke kan forvente at det kører perfekt fra dag 1, synes jeg at optakten har vist, at vi allerede er kommet langt.

Hvad vil være et tilfredsstillende resultat?

- En sejr. Intet andet, slår anføreren fast.