Per: Ligeglad med hvem vi møder

01.03.2007 22:54

- Vi spiller en rigtig god første halvleg, og især den første halve time fungerer det godt. Vi spiller fodbold og får skabt en masse chancer, som vi måske burde have udnyttet lidt tildligere.

- I starten af anden halvleg mister vi desværre lidt af koncentrationen. Det virker som om vi  er for tilfredse med at være foran, med en mand i overtal, og vi giver dem for meget de første 10-15 minutter. Det mindede lidt om den periode vi havde i sidste kamp, men vi fik nu vendt det hurtigt og den sidste halve time erogså  vores.

- Kampen i dag er overordnet set endnu et skridt fremad. Det er hele tiden med pil op når vi træner og spiller kamp, og jeg må igen sige, at det er dejligt at træne under Køhlert. Vi er samtidig ved at få flere spillere tilbage fra skadespauser, så der er virkelig kamp om pladserne, og det kan man mærke på intensiteten.

Ting at tage med

Om mulighederne i semifinalen siger anføreren:

- Jeg er faktisk ligeglad med hvem vi skal spille mod. Vi fokuserer hele tiden på os selv, og at blive bedre i store og små ting på banen. Sådan vil det være uanset hvem vi trækker.

- I dag har vi rigtig mange gode ting at tage med os. Vi viser vi kan spille fodbold, vi kan skabe chancer og vi kan score. Vi kontrollerer kampen i 80 minutter, men vi skal forbedre os i de faser, hvor vi giver for meget væk. Der er noget at tage med, og noget at arbejde med, og så kan det jo ikke være bedre, når man samtidig vinder 3-0, smiler anføreren.