Per: Alle er sultne efter revanche

14.03.2007 08:59

- Det er altid specielt at møde FC København, og når det så er i en finale er det klart, at der er ekstra tænding på. Når det er sagt, er jeg sikker på at vi uanset modstander, ville gå til den kamp med motivationen helt i top, siger anfører Per Nielsen forud for torsdagens Royal League-finale på Brøndby Stadion.

Anføreren bemærker, at det aldrig er lykkedes Brøndby at vinde over F.C. København på Brøndby Stadion, i Royal League-sammenhæng vel og mærke.

 Vi er sultne efter revanche, og med muligheden for at sikre sig en titel på Brøndby Stadion, er der ingen på holdet, der ikke er 100 % klar til at kæmpe for hver eneste centimeter på banen.

Per Nielsen

Det var Per Nielsen der headede Brøndby på finalekurs, da han udlignede til 1-1 i semifinalekampen mod OB i Royal League.

Støt os

- Det betyder meget for os, at fortsætte med succesoplevelserne, og jeg håber virkelig der kommer rigtig mange mennesker og støtter os i morgen. Vi går efter at vinde titler, og vi er nu kun en sejr fra at tage den royale for første gang.  Derfor håber jeg selvfølgelig på masser af tilskuere og masser af opbakning fra lægterne. Til os, tilføjer han.

- Alt i alt synes jeg at vi står godt før finalekampen, men uanset hvad optakten måtte være, vil en sådan kamp, mod FC København, blive intens og meget tæt. Vi håber at tage titlen, og personligt tror jeg vi gør det. Vi har simpelthen noget at bevise, konkluderer Brøndby IF's spiller med det efterhånden legendariske 4-tal på ryggen.

Per Nielsen og Chris Katongo

Per Nielsen jubler med Katongo efter dennes målshow mod FC Nordsjælland.