Michael Laudrup Lounge indviet

27.03.2007 20:17

- Jeg er naturligvis meget stolt af, at Danmarks største fodboldnavn gennem tiden, Michael Laudrup, vil lægge navn til vores nye flotte lounge. Jeg vil gerne takke Michael for dette, og samtidig takke hans kone Siw, for at have medvirket til at indretningen er blevet så flot, som den er.

Således indledte Per Bjerregaard Børsen Executive Club arrangementet på Brøndby Stadion, der samtidig markerede indvielsen af den eksklusive Michael Laudrup Lounge.

Michael Laudrup og fruen fik overrakt en gave og en stor, flot buket blomster som tak, og efter en velgennemført seance, med mange interessante spørgsmål fra salen og følgende skarpe svar fra FC Barcelonas vicepræsident Ferran Soriano, var det en tydeligt stolt direktør, der fortalte om dagens begivenheder:

- Det var et flot arrangement og en meget interessant præsentation af Soriano, der bekræftede mange af vore egne tanker omkring det at drive en professionel fodboldklub med et stort socialt engagement og ansvar.

- Jeg er ikke så indbildsk, at jeg vil sammenligne Brøndby IF og FC Barcelona direkte, for det er helt andre størrelsesforhold, der gør sig gældende, men jeg tror at alle der var tilstede i dag, vil give mig ret i, at der er mange lighedspunkter når man ser på filosofien bag de to klubber.

Michael Laudrup Lounge

Michael Laudrup foran hovedindgangen til den nye bygning bag DNE-tribunen.

Michael Laudrup

På vej ind i Michael Laudrup Lounge.

Per Bjerregaard og Michael Laudrup

Per Bjerregaard overrakte en gave til Michael Laudrup.

- Jeg tager rigtig mange ting med mig fra dagens møde. Der er stof til megen inspiration, når man møder vicepræsidenten for en af verdens absolut største klubber, der oven i købet arbejder efter en filosofi, der ligger tæt op af vor egen, og Soriano har helt sikkert nogle tanker og ideer vi kan tage til os, og lære af.

- Barcelona lægger stor vægt på det sociale engagement, og Soriano understregede igen og igen, at fodbold er så meget andet end forretning og kold business. Historien om FC Barcelona viser, at den måde at drive en fodboldklub og - forretning kan gøres med stor succes, hvis man bevarer fokus på egne værdier og sørger for at udvikle klub og forretning i det rette tempo, forklarer Bjerregaard.

Michael Laudrup og Per Bjerregaard

Laudrup og Bjerregaard lyttede interesseret til Ferran Soriano.

Michael Laudrup

Michael Laudrup i den nye lounge.

- Det har været en dejlig og lærerig dag, og jeg er stolt over de flotte omgivelser og det vellykkede arrangement med en af verdens største fodboldklubber, smiler direktøren afrundende.

Michael Laudrup selv var også et stort smil, da han skulle fortælle om loungen

- Jeg er positivt overrasket. Det er en virkelig flot lounge, med god sans for detaljerne og det er meget eksklusivt. En virkelig flot lounge, sagde Michael Laudrup efterfølgende.

Siw og Michael

Siw og Michael Laudrup i den nye lounge.

Per Bjerregaard

Per Bjerregaard på talerstolen under sit indlæg ved Børsens Executive Club-arrangement.

Michael Laudrup og John Faxe Jensen

John Faxe Jensen var en af mange der deltog ved Børsens arrangement, der også markerede åbningen af den nye lounge.

Barca-bil

En bil i Barca-farver fik Laudrups signatur på siden.

Laudrup

Laudrup foran bilen.

Soriano

Soriano gav et inspirende foredrag, bl.a. om erfaringer og udfordringer for en af verdens største klubber, FC Barcelona.