Lorentzen i kamp i morgen

02.03.2007 12:27

Han har trænet hårdt i det nye år, for sig selv og de seneste mange uger også med holdkammeraterne og nu er Kasper Lorentzen så klar til at spille kamp igen. I morgen får stortalentet således comeback for U-20 holdet, der spiller træningskamp mod Fremad Amager fra 1. division.

- Det er aftalt på forhånd at jeg skal spille en halvleg. Så tager vi den derfra, siger Kasper Lorentzen der glæder sig til at komme i kamp igen.

Lorentzen skulle have været i aktion for to uger siden, hvor Brøndby og Frem skulle have mødtes i en træningskamp, men en mindre knæskade holdt ham fra træningsbanen i nogle dage (og kampen blev aflyst pga. vintervejret). Den skade mærker Lorentzen ikke noget til nu.

Lorentzen og de andre

Lorentzen blev knæskadet, for anden gang i 2006, i oktober måned sidste år og var efterfølgende ude resten af året. Herefter har han fulgt et genoptræningsprogram, der altså betyder, at han nu er klar til kamp igen.

Kampen spilles kl. 12:00 på Brøndbys kunstgræsbane. Udover Lorentzen skal også Asbjørn Sennels, Michael Tørnes, Morten Cramer, Ruben Bagger, Henrik Kildentoft, Marc Olsen og David Williams fra A-truppen have kamptræning.

Kasper Lorentzen

Kasper Lorentzen er klar til kamp igen efter måneders venten. I morgen spiller han med U-20 truppen i en træningskamp mod Fremad Amager på kunstgræsbanen.