Lorentzen: Betyder virkelig meget

16.03.2007 08:04

- Det er skønt at være tilbage på et hold, der kæmper sådan for hinanden og aldrig slår op i banen. For mit eget vedkommende er der et stykke vej endnu, men selvom jeg godt kan mærke at timingen ikke er der helt, og jeg fejlplacerer mig et par gange, føler jeg mig helt klar.

- Jeg synes egentlig vi hele tiden har spillet pænt fodbold, men forskellen er vist tydelig for de fleste. At opleve den gejst der er nu, er virkelig en fornøjelse, smiler Lorentzen.

- Jeg tror det her trofæ vil komme til at betyde virkelig meget. Det giver en selvtillid vi helt sikkert vil komme til at mærke, og det er et konkret bevis på, at vi kan vinde. Også de rigtige kampe. Joh, det er en god titel, kommer det fra teknikeren.

Kasper Lorentzen tilbage på banen.

Kasper Lorentzen har overvundet sin lange skadespause.

- Nu skal vi nyde, at vi har gjort et godt job, og så er jeg i øvrigt sikker på, at træneren nok skal sætte os i arbejde igen i morgen, griner han.

Om situationen, hvor han gav det meste af stadion et chok, da han vred sig med smerter, fortæller han:

- Det var nu ikke knæet, men min ankel. Knæet har det fint nok, og isposen er business as usual. I selve situationen kæmper Lars og jeg om pladsen, og jeg kommer foran ham. Han losser mig ikke ned, men altså.. Hvis dommeren havde set hvad der foregik, ville han ikke kunne have undgået at uddele et rødt kort.

- Men det er lige meget nu. Jeg er bare glad for at komme tilbage på banen, og jeg er klar til at spille søndag, hvis træneren vil have det, slår Lorentzen fast.