Lantz: Lov til at være glade

16.03.2007 08:05

- Man skal jo mærke at man spiller fodbold.

Marcus Lantz kommer ud af omklædningsrummet med en gigantisk ispose om foden, men griner bare og forklarer at sådan er det at spille på midtbanen.

- Alle trofæer er velkomne, og at snuppe en skalp i et derby mod FCK tæller også på plussiden,  smiler han.

- Jeg synes vi har bevist over for alle, inklusive os selv, at vi kan spille fodbold, at vi kan kæmpe for hinanden, og at vi kan vinde kampe. Vi har hele tiden været et godt hold, men nu er rutinerne ved at komme på plads, og alle kender deres rolle. Det giver en helt anden ro, smiler den svenske midtbanedynamo.

Titlen er i hus og fejres på behørig vis.

Titlen er i hus og fejres på behørig vis. Foto: Per Kjærbye - Royal League.

- For mit eget vedkommende er jeg godt tilfreds. Jeg gider ikke klappe mig selv på skulderen, men det føles rigtigt i øjeblikket, og det hænger sammen med, at det går fremad for holdet. Så er det en fornøjelse at spille bold, konstaterer han.

- Vi har vundet en titel i aften, og den skal vi have lov at være stolte over, men vi har en enormt vigtig kamp på søndag, som vi skal præstere optimalt i. Vi har lagt et enormt pres på os selv ved at underpræstere i dén grad i efteråret, og derfor kan vi lige nu kun se en enkelt kamp frem ad gangen.

Lantz slider sig fri.

Lantz slider sig fri. Foto: Per Kjærbye - Royal League.

- Omvendt har vi nu for anden gang på en måned slået ligaens nummer 1, og holdt dem fra at score. Vi holdt også nullet i forårspremieren, og den slags giver ro og selvtro. Det er hvad vi tager med os i dag, og det er hvad vi skal vise mod Viborg. Sejren i dag var vigtig, men det er alle kampe dette forår, konstaterer Marcus Lantz.