Lantz: Klarhed over spillet

12.03.2007 10:01

- Systemet fungerer fint nok, og vi har spillet nogle kampe nu, hvor det er blevet bedre og bedre. I dag var en hård kamp, især i første halvleg, men vi får mere plads i anden og vinder fortjent nok. Efter 1-0 er vi klart bedst, mener Marcus Lantz.

- Det er på alle måder allerede klasser bedre end efteråret. For mig selv fungerer det ok, men sådan er det jo, når det går godt for holdet; så bliver alting lidt lettere. Alle kender deres opgaver, og der er en klarhed over vores spil, der giver ro hele vejen gennem holdet.

- Samtidig ved vi godt, at der lang vej endnu, før det bliver helt godt. Sammenlignet med hvad vi har præsteret er der et stykke, men vi har i hvert fald fået en fin start, smiler den svenske dynamo.

Marcus Lantz i aktion mod FCK i Royal League.

Marcus Lantz i aktion mod FCK i Royal League.

- Nu skal vi spille finale i Royal League, og så skal vi til Jylland. Det er noget medierne godt kan lide at skrive om, og det er fair nok. Selv tager vi en kamp ad gangen, og jeg kan ikke se hvorfor vi ikke skulle gå derover og tage 3 point mere. Det kræver hårdt arbejde, men man kan jo se i dag, at alle er klar til at yde deres.

Lantz fik et slag over anklen i kampens hede, men er fit for fight.

- Når man spiller på midtbanen får man et "smäll" en gang imellem. Det tager jeg som det kommre, og jeg mærker det ikke nu, smiler han.

- 3 point og en rigtig god start på året. Det er perfekt, konkluderer han.