Køhlert vil gå hele vejen

05.03.2007 13:50

- Der er vel ingen grund til at spille sig i semifinalen, hvis man så ikke vil gå hele vejen. Det er en turnering og selvfølgelig går vi efter at vinde den.

Tom Køhlert er klar i spyttet når talen falder på torsdagens Royal League-kamp på Brøndby Stadion, hvor OB er modstanderen i semifinalen. Hos cheftræneren er der ingen prioriteter på den kamp, og så søndagens forårspremiere mod FC Nordsjælland i SAS Ligaen slår han fast.

- Udgangspunktet er at det er den samme bruttotrup til kampen torsdag og den mod FC Nordsjælland på søndag. Hvordan vi blander kortene i de to kampe afhænger af træningen i de her dage og hvordan spillerne har det, forklarer Køhlert der også har med i sine overvejelser, at fx både Thomas Rytter og Mark Howard har karantæne til søndagens forårspremiere mod FC Nordsjælland.

Ned og op i tempo

Efter sidste torsdags klare 3-0 sejr i kvartfinalen over norske SK Brann, blev træningen i første omgang sat en anelse ned i tempo. I denne uge er træningen tilrettelagt for at bygge op til vigtige kamp torsdag.

- Der var lidt træthed og ømhed efter kampen, så vi trappede lidt ned. Søndag havde spillerne fri og nu bygger vi så op til kampen torsdag ved at rette den til i intensitet. Vi skal op i tempo og i de her dage vil jeg kigge på hvem vi skal spille med, siger Køhlert om det forestående møde med OB.

- Vi kender jo en del til OB. Jeg var selv med derovre på bænken i efteråret og Peder har set dem her i år også, så vi ved hvad der venter os, men som altid har vi fokus på os selv. Og som jeg sagde i starten, så går vi efter en plads i finalen, runder køhlert af.

Tom Køhlert

Tom Køhlert vil spille Brøndby i Royal League-finalen.