Køhlert: Noget nær perfekt tidspunkt

07.03.2007 14:56

Med Royal League-semifinale i morgen mod OB på Brøndby Stadion, blev der i dag afholdt det traditionelle Royal League-pressemøde som optakt til en hjemmekamp. Cheftræner Tom Køhlert gav ved den lejlighed sit besyv med om den forestående opgave.

- Vi er i semifinalen, det er knald eller fald og vi ved hvad der skal til. Der er vel ingen grund til at spille sig i semifinalen, hvis man så ikke vil gå hele vejen. Det er en turnering og selvfølgelig går vi efter at vinde den, mener Køhlert om kampen der ligger fire dage før forårspremieren i SAS Ligaen.

- Jeg vil sige, at det næsten ikke kunne være mere perfekt. Vi møder et rigtig stærkt hold, et af Danmarks bedste, og vi skal helt op i tempo. Det er en rigtig god optakt til forårssæsonen som vi indleder søndag mod FC Nordsjælland.

- Der er fire dage mellem kampen i morgen og den på søndag. Der er mange der har spurgt om vi så stiller med to forskellige hold. Til det er der kun at sige, at der ingen forskel er på de to kampe. Vi satser begge steder, slutter Køhlert.

Tom Køhlert

Tom Køhlert forudser en svær kamp, men glæder sig over timingen. Med kamp igen søndag får Brøndby en god optakt til SAS Ligaen, og så er der en finaleplads at spille om.

Skadesupdate

Per Bjerregaard redegjorde for skadessituationen. Mark Howard og Martin Retov er begge blevet deres skader kvit, mens Mikkel Bischoff gør store fremskridt. Han forventes tilbage på træningsbanen i starten af næste uge.

Henrik Kildentoft har døjet med lyske-problemer, men skulle efter planen træne med fredag igen. Kasper Lorentzen spiller i dag træningskamp med U-20 mandskabet, og vil først være i betragtning til en plads i truppen til søndagens kamp.

Per Bjerregaard

Per Bjerregaard fortalte om skadessituationen, hvor det står godt til.

Mikkel Bischoff

Mikkel Bischoff har trænet med fysioterapeuten på det seneste og forventes tilbage på træningsbanen i næste uge.

David Williams

David Williams er med i truppen til OB-kampen.