Køhlert: Mål og point giver ro

11.03.2007 21:51

- Jeg så en stresset første halvleg, hvor ingen af holdene rigtig får styr på kampen. Før pausen var det ikke en særlig god fodboldkamp, men vores defensiv fungerede dog godt trods de mange omrokeringer, og jeg har kun ros til overs til de 3 debutanter.

Således indleder Tom Køhlert evalueringen af dagens superligasejr, der bragte de blå-gule en plads frem i stillingen.

- Som vi har set det før, hjælper en scoring på spillet og efter Katongos første mål, synes jeg vi spiller en fin kamp. Han virkede ellers en smule slidt, men så er det jo en god kvalitet at kunne score to mål alligevel, funderer cheftræneren.

- Vi fik 3 gode point, og kravlede en plads frem i ligaen. Den slags giver det samme til et hold, som mål gør under en kamp, og det har vi med når vi fortsætter arbejdet i morgen. Vi tager også de tre debut-præstationer med, og jeg vil sige at de alle gjorde det som forventet. Det er ikke negativt ment, men jeg tvivlede ikke på nogen af dem, og de leverede varen, konstaterer han.

Angreb og forsvar

- Angrebsmæssigt ser det godt ud. Jeg tror på, at vi får et angreb med Duncan og Katongo, der kommer til at fungere rigtig godt, og David Williams kan overtage begge positioner uden problemer.

- Anders Randrup er et produkt af det system, vi skal være i stand til at have klar over hele banen. Han er U19 landsholdsspiller, og skal selvfølgelig kunne gå ind og spille superligafodbold. Jeg har tidligere sagt, at jeg ser ham som andetvalg på pladsen, men det er mest op til ham selv. Det er for mig ikke et spørgsmål om hvem der er væk, men hvordan afløserne spiller. Vi har en gruppe på 22 mand, og de skal hver især gøre deres.

Finaleklar

- Derfor er jeg ikke urolig for det tætte program. Vi spiller igen på torsdag, og vi spiller for at vinde. Spillerne har været gode til, at adskille de forskellige opgaver, og det bliver der igen behov for nu.

- Næste opgave hedder FCK i Royal League-finalen. Det er en kamp, vi begynder så småt at se på i morgen. Spillerne får fri tirsdag, og så skulle vi gerne være helt klar til torsdag. Men lad os se på den udfordring, når vi kommer lidt tættere på. Lige nu er vi bare glade for den start vi har fået på foråret, slår Køhlert fast.