Køhlert: God moral

08.03.2007 23:07

OB's cheftræner indledte aftenens Royal League pressemøde med at erkende, at Brøndby overordnet set havde været bedst i dagens semifinale. Konstateringen af, at Brøndby Stadion er et svært sted at være udehold, må bekomme Tom Køhlert vel. Han forklarer:

- Det var en af de bedre kampe, og jeg er især tilfreds med spillet før pausen, hvor vi leverede noget af det bedste længe, og så mod en modstander der står rigtig godt på banen.

- Det er klart, at jeg er glad for sejren, for vi har hele tiden gået efter at komme i finalen i denne turnering. Hvad der giver en ekstra god følelse er, at se hvordan spillerne reagerer efter OB kommer foran på det, der vel var deres første skud inden for rammen. Stephan kikser, det er hvad der sker, men man kunne se på dem alle, at de skød brystet frem de efterfølgende minutter.

Tak for støtten

Indsatsen fra lægterne blev takket efter kampen.

Bestået

- At vi vender det viser, at moralen ikke er så skidt endda. Det vigtigt før turneringen går i gang, at få den slags bekræftelser, for en ting er, at vi føler det går den rigtige vej, det er noget helt andet at stå i situationen, nede med et mål. Det klarer vi rigtig godt i dag, konstaterer cheftræneren.

- Samtidig er der flere, der gør det rigtig godt i dag. Jeg hæfter mig ved, at de ældre går til stålet, og flere af de unge gør en rigtig god indsats. Spelmann har allerede fået sit gennembrud og gør det godt, men jeg vil godt fremhæve en anden; Mike Jensen.

- Han har haft optræk til det, men i dag spiller han virkelig som en senior. Er med i meget, har meget få fejlafleveringer, og spiller i det hele taget en rigtig klog kamp. Han udfordrer ikke så meget i dag, men det handler også om, at få tingene på plads i rigtig rækkefølge. Vi ved han kan en hel masse teknisk, og holder han dagens niveau i det generelle spil, kommer alt det andet af sig selv hen ad vejen.

Per Nielsen

Anfører Per Nielsen steg op mellem venner og fjender, og headede bolden i nettet til stillingen 1-1.

Rette dose

Køhlert ser ikke den forlængede spilletid som noget handicap før søndagens sæsonpremiere:

- Nej da. Jeg har allerede inden i dag fortalt, at vi ikke kommer til at stille i samme opstilling, og vi tager ikke skade af at spille en halv times ekstra fodbold. Nu doserer vi træningen hos de spillere, der spillede hele kampen derefter, og så er det slet ikke et problem.

- I dag viser vi både godt spil, indstilling og moral selvom vi er bagud. Jeg synes det ser fint ud før sæsonstart, selvom vi stadig har flere ting at forbedre, runder Køhlert af.

Morten Rasmussen

Der var masser af nerve og intensitet i opgøret. Her kigger Morten Rasmussen og Esben Hansen hinanden ud.