Køhlert: Dramatisk kamp i vente

14.03.2007 16:17

- Jeg forventer et lige opgør, en tæt kamp, hvor der fightes om alle bolde. Det er jo ligesom en pokalkamp og der kommer mange mennesker, så jeg håber vi kan følge op på vores forår med en god indsats.

Tom Køhlert ser med glæde frem til torsdagens Royal League-finale mod F.C. København på Brøndby Stadion. Det fortalte Brøndby-træneren på Royal League-pressemødet forud for torsdagens fodboldbrag.

- For os har Royal League været en rigtig god turnering. Jeg synes det har været gode kampe og vi prioriterer Royal League som en turnering, vi gerne vil vinde, og det har vi gjort hele vejen igennem. Vi har udtaget 20 spillere til de to kommende kampe og vi vil på dagen blande kortene så vi stiller med de bedste spillere, siger Køhlert der forventer en kamp på et højt niveau.

- Det bliver en dramatisk kamp og jeg håber kampen er afgjort når den ordinære spilletid er spillet. Ellers kan vi for min skyld lige så godt springe direkte til straffesparkskonkurrencen, siger Køhlert med et glimt i øjet.

I semifinalen måtte Brøndby ud i forlænget spilletid før OB var besejret, og søndag skal Brøndby allerede i aktion igen, når turen går til Viborg i SAS Ligaen.

FCK's Hjalte Nørregaard og Stephan Andersen i forgrunden

Det er den her der spilles om i morgen.  FCK's Hjalte Nørregaard og Brøndbys Stephan Andersen har godt fast i Royal League-trofæet, med FCK's assistenttræner Peter Nielsen og Tom Køhlert i baggrunden. Foto: Per Kjærbye / Royal League.