Køhlert: Dejligt med et trofæ

15.03.2007 23:00

- Vi er glade og stolte over, at det endelig lykkedes at hente endnu et trofæ til Brøndby, og skulle der være en vinder, er det OK at det blev os.

Tom Køhlert er meget tilfreds med årets anden 1-0 sejr over FC København, denne gang med den royale titel som resultat.

- Det blev en taktisk og fysisk betonet kamp, der længe lignede en regulær stillingskrig. Jeg glæder mig over, at vi efter en periode med mange forskellige konstellationer har fundet en god måde, at forsvare vort eget mål, og i dag er fight og viljen til at vinde afgørende for resultatet.

- Skulle vi have et trofæ i år, var det denne kamp. Det synes jeg man kan se over hele banen, og selvom vi er lidt overivrige og begår for mange frispark, kan man mærke at viljen og indstillingen er tilbage.

Kaptajnens indstilling

- Se på Per Nielsen. Det er kun viljestyrke og kaptajnens indstilling, der gør at han går på banen i anden halvleg, og det han viser er et godt udtryk for den mentalitet, der hersker i truppen. Heldigvis har han alligevel karantæne på søndag, så han skal nok få den ro, der skal til, forklarer cheftræneren.

- Kampen som sådan har ikke de store højdepunkter. Vi skaber vel mest fremad banen, men de sidste 20 minutter lægger de pres ved at sende mange lange bolde ind i vores felt. Vi afviser dog godt, og de kommer ikke rigtig til noget.

Arbejde videre

Hvad kan man bruge denne sejr til?

- Det er klart, at spillerne kan bruge det til en hel masse. Det skal man ikke undervurdere. De er oppe og køre lige nu, og er rigtig glade for sejren. Vi har gået efter det her fra turneringens start, og det er altid en god følelse at blive belønnet for godt arbejde.

- Det har været en turbulent tid, men jeg synes at foråret indtil videre har vist, at vi er kommet om på den anden side.

Og så skal der vel fejres?

- Fejres?! De får en enkelt øl og lidt mad nu, men så er det hjem i seng. Vi skal på arbejde i morgen, og har en vigtig kamp på søndag. Derefter er der en lang pause, så lad os se hvordan det ser ud efter kampen på søndag, kommer det tørt fra aftenens vinder.

- I morgen må vi forberede weekendens kamp. Der er lidt træthed at spore, så  vi rykker nok rundt på 3-4 pladser, afslutter Køhlert, der allerede har fokus på næste opgave.