Køhlert: bedst 11 mod 11

01.03.2007 22:48

Efter den norske træner havde konstateret, at han synes Brøndby IF havde været en klasse bedre i spillet 11 mod 11, tog Tom Køhlert over og evaluerede kampen:

- Den første halve time er noget af det bedste vi har spillet endnu. Alt var ikke lige præcist, men vi turde spille fodbold og pressede Brann højt oppe på banen. Vi skabte en hel del chancer på gode angreb, og egentlig er det lidt ærgerligt at de fik en mand udvist.

- Der var stor forskel på holdene indtil da, men efter udvisningen blev spillet lidt mærkeligt. Vi starter anden halvleg med at presse endnu længere fremme, men det var Brann gode til at udnytte indtil vi får justeret med Spelmann på midten og Martin Ericsson på kanten. Derefter sidder vi på kampen igen, mener han.

For langt fremme

- Vi giver dem et par store chancer i starten af anden halvleg, men det er lige så meget min skyld, for vi kommer alt for langt frem, og på et tidspunkt ligger Lantz jo nærmest som tredje-angriber.

Cheftræneren havde også nogle kommentarer om enkelte spillere:

- Martin Ericsson er virkelig farlig når han bliver brugt på den offensive midt. Han virker skarp i driblinger og afleveringer, og vi kender jo hans blik for spillet. Duncan gør det rigtig godt, og i Chris Katongo har vi virkelig fået en mand, der kender vejen mod målet.

Ustyrlig

- Han var helt ustyrlig, især efter målet. Hans samarbejde med Duncan fungerer i perioder rigtig godt, og selvom ikke alt lykkes, er det dejligt at se ham prøve med kigge-væk afleveringer og nogle gode detaljer. Han kommer  lidt for langt tilbage på banen i nogle situationer, men det er altså kun hans tredje rigtige kamp, minder Køhlert om.

- Jeg er tilfreds med fremgangen, og ser roligt frem mod semifinalen, afslutter Tom Køhlert.