Katongo: Vi gør alt for at vinde

12.03.2007 09:19

- Det var et tough game. Sammenlignet med Royal League, er der mere fight om alle bolde, og man kan virkelig mærke, at ingen vil tabe 3 point i SAS Ligaen. Alle kommer med fuld fart, og det var helt sikkert mere tough end de andre kampe. Det er dejligt, smiler dagens dobbelte målscorer.

- Det er det her, der skiller drengene fra pigerne, griner han. At spille her er dejligt, men det er endnu bedre at få lov at score foran alle de mange fans. De viser mig en utrolig stor kærlighed, og jeg er bare glad for at kunne betale tilbage.

Katongo fejrer sin scoring.

Katongo fejrer sin scoring.

- Det første mål var en fejl fra deres side. Sådan er det: I forsvaret skal der kun en enkelt fejl til, og selvom man prøver at gøre det 100% rigtige hele tiden, kan det gå galt. Jeg så at afleveringen var for kort, og resten så i jo.

- Det andet mål mindede lidt om et jeg scorede på Gran Canaria mod et norsk hold (Rosenborg, red.). Der var fuld knald på, og det var skønt at se den gå ind.

- Jeg er stadig i gang med at lære alle de andre spillere at kende, forklarer Katongo, hvorefter han nævner stort set samtlige spillere i truppen, for lige at vise at han altså er kommet et godt stykke vej.

- Vi skal kende hinandens spil, så vi kan blive bedre som hold. Vi skal kende hinanden og være som en familie, der gør alt for hinanden, forklarer han.

...og endnu en gang.

...og endnu en gang.

- Det var en god kamp for mig, og en god kamp for holdet. Alle har forventninger til en angriber, og det er dejligt at kunne indfri nogle af dem. Men alle fans skal også huske på, at man ikke kan gøre det samme hver gang. Fordi jeg scorer to i dag betyder det ikke, at jeg scorer to næste gang.

- Men man kan sørge for, at gøre sit bedste og holde et højt niveau. Så kommer resten og målene forhåbentlig også, men vi skal først og fremmest kæmpe for hinanden på banen. Det skal fansene kunne se. Vi gør alt for at vinde, slår den flik-flakkende målkonge af.