Katongo: Jeg vil score foran Faxe

07.03.2007 14:37

- Det var fedt at score mit første mål for klubben, men jeg ville ønske jeg havde scoret foran den anden tribune hvor alle fansene står. Det er mit næste mål.

Chris Katongo glæder sig til kampen mod OB i morgen. Han og holdkammeraterne kan spille sig i Royal League-finalen og holdets gode udvikling skal fortsætte, siger han til brondby.com.

- Jeg ser frem til kampen. Vi skal fortsætte det gode spil vi har vist i perioder. Hver kamp er en ny kamp og i morgen håber jeg, at jeg kan lægge lidt mere til mit spil. Sådan har jeg gjort det fra starten. Gøre det simple først og så prøve de sværere ting, smiler Katongo der har vist et godt samarbejde med angrebskollegaen Morten Duncan Rasmussen.

- Vi gjorde det godt sammen sidst og vi skabte mange chancer. Jeg ser frem til at lære ham og de andre holdkammerater bedre at kende. Så bliver jeg også bedre. Morten er god til at holde på bolden, tage slagsmålene og heade og jeg er hurtig. Det kan vi godt udnytte, mener Katongo der ikke kender det store til OB.

- Jeg koncentrerer mig om mit eget spil. I morgen vil jeg gerne vinde med Brøndby, det skal vi, og så vil jeg score foran Faxe-tribunen. Jeg er blevet meget imponeret over fansenes støtte og jeg kan godt lide den spirit der er. Det er med til at løfte os som hold og jeg vil bare sige, at jeg håber de fortsætter med at skabe den stemning, siger Katongo og tilføjer om hans specielle jubelscene med flik-flaks.

- Jeg kan nok lave 10-15 stykker i træk, men ikke i kamp. Det kræver for mange kræfter. Jeg laver 3-4 af dem hvis jeg scorer. Det burde være nok, slutter han med et stort grin.

Rector og Katongo

Katongo i samtale med Rector under dagens pressemøde forud for Royal League-kampen mod OB i morgen på Brøndby Stadion.

Chris Katongo

Den nye angrebsprofil har prøvet at score foran Nordea-tribunen. Nu vil han prøve at juble foran Faxe-tribunen.