Howard: Vi gør det rigtige

16.03.2007 00:01

- Jeg er absolut ikke typen, der ?diver? og filmer straffespark. Jeg bryder mig slet ikke om den type fodbold, så jeg kan garantere at jeg ikke spillede på den i dag, fortæller Mark Howard den ventende presse med gnister i øjnene.

- Jeg ved ikke præcis hvad der sker, men jeg får bolden og vil vende. Jeg bliver ramt bagfra og holdt i trøjen, og i det jeg prøver at vende rundt, ryger balancen. Jeg har set den på tv, og jeg synes slet ikke der er tvivl, forklarer han.

Howard er blevet nedlagt i feltet.

Howard er blevet nedlagt i feltet. Foto: Per Kjærbye - Royal League.

- Jeg vil dog hellere fokusere på holdets indsats i dag, for selvom FCK gør hvad de kan med en masse bolde i vores felt de sidste 20 minutter, afviser vi dem kontant. Vi viser karakter og sejren giver os den første titel. Det er hvad der tæller.

- Personligt synes jeg det går godt. Der er god konkurrence om pladserne, og det er kun med til at gøre holdet og de enkelte spillere bedre. Jeg vil selvfølgelig gerne spille hver gang, og jeg synes jeg løfter mit spil i takt med, at jeg får flere kampe, men i bund og grund handler det om, at rejse os som hold. Det er vi godt i gang med, og en sejr i Royal League bevidner, at vi gør det rigtige.