Hannes skifter til Viking Stavanger

30.03.2007 13:02

Brøndby IF og Viking Stavanger er i dag blevet enige om vilkårene for en transfer af Hannes Sigurdsson som dermed tiltræder en kontrakt med den norske Tippeliga-klub.

Den store islandske landsholdsangriber skiftede til Brøndby IF i august 2006, og nåede trods han var plaget af skader at spille 14 kampe og score fire mål for de blå-gule i efterårssæsonen.

Hannes Sigurdsson har scoret på udebane i Royal League mod Lillestrøm. Foto: Royal League/ScanpixNorge.

Hannes Sigurdsson har scoret på udebane i Royal League mod Lillestrøm. Foto: Royal League/ScanpixNorge.

- Vi har hele tiden haft som mål at hjælpe de spillere videre som trænerteamet har vurderet, ikke havde udsigt til spilletid på holdet. Vi har haft en god dialog med både Viking Stavanger og Hannes' agent, Jim Solbakken, og vi er nået frem til en fornuftig aftale for alle parter, fortæller sportschef Anders Bjerregaard.

- Jeg kender klubben rigtigt godt, så jeg glæder mig til at komme "hjem" til Norge. Jeg har en god i tid i Brøndby, men må selvfølgelig respektere at træneren mener at der står andre spiller foran mig til pladsen på holdet. Men jeg på den anden side glad for at Brøndby har arbejdet så aktivt for at hjælpe mig videre, siger Hannes Sigurdsson.