De unge på måltavlen i 3-1 sejr

21.03.2007 14:22

Brøndby IF sejrede her til eftermiddag 3-1 over Trelleborg i en træningskamp der blev spillet på bane 21.

Det nyoprykkede Allsvenskan-hold Trelleborg kom foran efter et straffespark efter 12 minutters spil, men flotte scoringer af talenterne Niclas Rønne, David Williams og Henrik Kildentoft før pausen gav Brøndby sejren.

Unge fik chancen

Kampen var en god lejlighed til at give spilletid til flere af A-trup spillerne, der ikke har spillet så meget på det seneste, og så var kampen en god mulighed for at vise sig frem for de unge spillere fra U-20 truppen.

Og både Niclas Rønne og Anders Randrup takkede for tilliden med gode præstationer. Randrup, der i første halvleg spillede godt som angrebsivrig højreback og Niclas Rønne der viste mange prøver på sit store tekniske repertoire.

Mikkel Bischoff er tilbage i kampform efter sin læg-skade.

På den centrale midtbane fik Henrik Kildentoft gode 90 minutter i benene og ved siden af ham, var Marcus Lantz velspillende som spilfordeler og styrmand. Især i 1. halvleg var der ren klasse over Lantz og de mange sideskift.

Svensk føringsmål blev vendt

Hvor Brøndby var mest på bolden i starten af kampen, var det gæsterne der fik bolden i netmaskerne først. Morten Rasmussen begik straffespark og det udnyttede Trelleborg til svensk føring. Også herefter havde Brøndby bolden mest mod et hold der stod meget kompakt.

Kvikt pasningsspil og masser af bevægelser fik åbnet op for det svenske forsvar og midtvejs i halvlegen kunne Niclas Rønne score et flot mål på et flyvende hovedstød ved forreste stolpe, efter et virkelig flot opspillet angreb, med sideskift og et godt indlæg fra højre fra Randrup.

Niclas Rønne har udlignet Trelleborgs føring.

Nicolai Agger kom på banen i 2. halvleg.

Blot et par minutter senere bragte Brøndby sig foran, da David Williams flugtede bolden i kassen med venstrebenet, på Morten Rasmussens fine hovedstødsoplæg tilbage til australieren.

Og mod slutningen af halvlegen kombinerede Brøndby sig endnu engang til afslutning, og scoring, da David Williams fik prikket bolden til Henrik Kildentoft, der sparkede bolden hårdt og præcist over i det lange hjørne. En flot scoring der gav omkring 100 tilskuere lidt at varme sig på på en ganske kold marts-eftermiddag.

Friske ben på banen

2. halvleg bød ikke på nogle scoringer, men efter en lidt sløv indledning på halvlegen, kom der atter fart og bevægelse over de offensive aktioner. Især Mike Jensen og Niclas Rønne stod for de kreative indslag, og begge midtbane-talenter gav gode prøver på deres dribleevner og tekniske formåen, men de helt store chancer udeblev.

Henrik Kildentoft scorede kampens sidste mål.

Mikkel Bischoff blev skiftet ud midtvejs i 2. halvleg efter en udmærket indsats i midterforsvaret, og også Marcus Lantz kunne lade sig erstatte med friske ben, i dette tilfælde Nicolai Agger, der først gik ind på den venstre midtbane.

Asbjørn Sennels og Giovanni Rector fik også spilletid, mens Morten Duncan Rasmussen blev sparet.

Brøndby IF - Trelleborg 3-1