Brøndby Kids: 1.000 medlemmer på 50 dage

21.03.2007 13:06

Medlemmerne strømmer til Brøndby Kids - Brøndby IF's nye klub for børn - der allerede efter 50 dage i luften har nået 1.000 medlemmer. Dermed har 1.000 ud af den gamle BIFKids-børneklubs 9.000 medlemmer, nu fået adgang til en lang række spændende aktiviter både på nettet og på kampdage på Brøndby Stadion.

- Vi er meget glade for den gode start Brøndby Kids har fået, og vi er ikke i tvivl om at det kun er begyndelsen. Vi har en ambition om at skabe en børneklub der er i unik i Danmark, og som bringer de mange Brøndby Kids endnu tættere på deres helte.

- Vi er stadigvæk i begyndelsen af udviklingen af Brøndby Kids, og der kommer løbende nye ting til. Vi tror at børn i dag ønsker dynamik og udvikling, og derfor vil Brøndby Kids også være i konstant udvikling på både nettet, i Brøndby Kids-huset og Apollo Park, der er Brøndby Kids' eventpark, fortæller kommunikations- og marketingchef Thomas Lytzen.

Brøndby Kids kan fra udgangen af denne måned logge sig ind på brondby.com/kids og opnå fordele og deltage i konkurrencer kun for medlemmer. Den populære Brøndby Skov vil stadig være tilgængelig for alle. 

Stor åbningsfest

Søndag den 1. april åbner Brøndby Kids officielt med en åbningsfest i det nye Brøndby Kids-hus på Brøndby Stadion. 

I den anledning er der gratis adgang til kampen for alle Brøndby Kids og 1 ledsager. Adgangen gælder til Nordea Tribunen via Bosch-indgangen mod forevisning af Brøndby Kids-medlemskort eller kvittering for medlemsskab (BIFKids-medlemskort er ikke gyldige).

Brøndby IF's nye maskot, Brøndus, på banen for første gang.

Brøndby IF's nye maskot, Brøndus, på banen for første gang.

Ekstra på brondby.com