Brøndby Business: Endnu en samarbejdspartner forlænger

08.03.2007 14:08

Endnu en af Brøndby IF's allerstørste kommercielle samarbejdspartnere har indgået en ny flerårig aftale med de tifoldige Danmarksmestre. I kølvandet på de mangeårige partnere Volkswagen, ALD Automotive, Combi Service og Nordea har senest DNE Matrieludlejning, der er Business Partner i Brøndby, indgået en ny længerevarende samarbejdsaftale.

Aftalen, der løber frem til udgangen af 2010, har en værdi på over 6,5 mio. kr., og sikrer bl.a. DNE Matrieludlejning et fortsat tribunesponsorat på Brøndby Stadion, bandereklame og plads i den nye Michael Laudrup Lounge.

- Jeg er utrolig glad for at DNE Matrieludlejning har valgt at forlænge samarbejdet med Brøndby IF. Vi oplever generelt en stor loyalitet fra vores samarbejdspartnere der lægger vægt på den unikke blanding af store fodboldoplevelser, hospitality i topklasse og massiv tv-eksponering som et samarbejde med Brøndby IF rummer, fortæller kommerciel direktør Ole Palmå.

Mesterskabstifo på DNE Tribunen i 2005.

Mesterskabstifo på DNE Tribunen i 2005.

Sammen med Brøndby IF's største samarbejdspartnere flytter DNE Matrieludlejning på søndag ind i den nye Michael Laudrup Lounge, som er opført foran DNE Tribunen.

- Det er vores ambition at Michael Laudrup Lounge skal være enestående i Skandinavien, og derfor har vi samarbejdet med nogle at de bedste kræfter på området mht. indretning og udsmykning, og vi glæder os derfor meget til at tilbyde vores partnere velkomne i den lounge på søndag. Med sine 2.200 kvadratmeter og fem separate skybokse tilfører Michael Laudrup Lounge os helt nye muligheder på hospitality-området og udvider samtidig vores konferenceforretning betydeligt, uddyber Ole Palmå.

Ekstra