Brøndby bedst fra land

20.03.2007 09:00

De gode resultater i Royal League er fulgt op af en god start i SAS Ligaen, hvor der nu er spillet to kampe i foråret. Tom Køhlerts unge mandskab er, sammen med Viborg, kommet bedst fra start af alle hold. Sejr over FC Nordsjælland og et point i Viborg placerer søndagens duellanter på en delt førsteplads på formbarometret for forårets første kampe i SAS Ligaen.

Både Brøndby og Viborg har lagt bedst ud i foråret med fire point og 3-1 i målscore. Også Randers FC har hentet fire point i forårets to første runder, mens F.C. København, FC Midtjylland, Esbjerg, Vejle og FC Nordsjælland fortsat har forårets første sejr til gode.


Brøndbyjubel

Brøndby og Viborg, søndagens duellanter, er kommet bedst ud af starthullerne i forårets SAS Liga.

Seks endt lige

Der kom altså point på kontoen, men Brøndby IF må alligevel fortsat lede efter den første udesejr i SAS Ligaen efter 1-1 mod Viborg søndag aften. Brøndby har ikke vundet en kamp på fremmed græs siden 13. april sidste år, hvor de senere nedrykkere fra AGF blev besejret med 1-0 i Århus.

Brøndby var dog foran med 1-0 i 20. rundes opgør mod Viborg, og det har holdet ikke været siden 24. september, hvor det endda stod 2-0 til de blå-gule gæster, inden OB dengang fik udlignet til kampens resultat 2-2.

Brøndby er i det hele taget holdet, der får flest uafgjorte resultater med sig hjemme fra kampe på udebane i SAS Ligaen. Af de 10 udekampe er seks endt i pointdeling, men de fire resterende er tabt. Ingen af de øvrige SAS Ligamandskaber har fået mere end halvt så mange uafgjorte resultater på udebane. Både Esbjerg, FC Midtjylland, AaB og F.C. København har hentet ét point på udebane i tre tilfælde.