Uafgjort i Herning

12.05.2007 18:07

På en scoring i anden halvleg af Thomas Rasmussen sikrede Brøndby sig lørdag aften det ene point, da det lørdag aften blev 1-1 på udebane mod FC Midtjylland.

FC Midtjylland startede klart bedst, og Brøndby kan takke målmand Stephan Andersen for, at hjemmeholdet ikke bragte sig afgørende foran i kampen første 10 minutter.

Efter 29 minutter måtte Andersen dog kapitulere, da Thomas Røll fra straffesparkspletten var sikkerheden selv og kunne bringe hjemmeholdet foran 1-0 på straffespark.

Kim Daugaard, der var anfører i Per Nielsens fravær, forsøger at slide sig fri af en dobbelt markering.

Ungt forsvar

Herefter var det som om det unge forsvar med Kildentoft, Molle, Howard og Berthelsen begyndte at få bedre fat, og Brøndby kom bedre med i kampen. Rigtigt farlige blev de blågule dog aldrig før pausen.

I pausen kom Anders Randrup ind som venstre back, og gjorde forsvarets gennemsnitsalder endnu lavere. Randrup tacklede godt igennem og var også farlig fremad banen.

12 minutter inde i anden halvleg kom udligningen så, da Thomas Rasmussen, der for første gang efter sin skade var med fra start, halvflugtede bolden i nettet fra kanten af straffesparksfeltet.

Senere var Anders Randrup tæt på at afgøre kampen til Brøndbys fordel, men hans afslutning gik tæt forbi stolpen. FC Midtjyllands Serghei Dadu var endnu tættere på, men indersiden af stolpen reddede for Brøndby, da Stephan Andersen for en gang skyld blev passeret.

1-1 og point på udebane.

Comebacks

Kampen i Herning gav også comeback til Mikkel Bischoff, der afløste en anden come back-mand i midterforsvaret nemlig Mark Howard.

Fem minutter før tid blev hjemmeholdets Oluwafemi Ajilore vist ud, da han slog Morten Duncan Rasmussen omkuld. Det gav et lille Brøndby-pres i slutningen af kampen, men tættere på sejren end en Duncan-afslutning lige over det ene målhjørne, kom Brøndby ikke.