Tidligere holdkammerat: Klasse-angriber

14.05.2007 15:55

- Peter er en klasse-spiller og da han var på toppen i Bochum var han en af de allerbedste angribere i Bundesligaen. Jeg glæder mig rigtig meget til at se Peter tilbage i Brøndby-trøjen.

Søren Colding har spillet sammen med Peter Madsen i både Brøndby IF og Bochum og har ikke svært ved at finde de rosende ord frem, når talen falder på Brøndby IF?s nyindkøb. En klassespiller der er modnet efter årene i tysk fodbold, mener Colding.

- Der er ingen tvivl om, at Peter er modnet efter opholdet i tysk fodbold. Efter modgangen i Wolfsburg var vi så heldige at få ham til Bochum, hvor han fik en opblomstring. I løbet af den første sæson spillede han fantastisk og scorede en hel del mål. Han spillede alle tre pladser i vores 4-3-3 angreb og var en af de store årsager til, at Bochum kvalificerede sig til UEFA Cuppen det år. Og for en klub som Bochum var det nærmest som at vinde mesterskabet.

- Desværre fik Peter den næste sæson spoleret, pga. en voldsom skade han fik i en kamp mod Dortmund. Han nåede desværre ikke at spille mange kampe den sæson og bl.a. derfor rykkede vi ud af Bundesligaen.

Peter Madsen i aktion mod Parma i UEFA Cup'en i 2001.

Peter Madsen forlod i sommeren 2005 nedrykkede Bochum til fordel for oprykkerholdet FC Köln. Opholdet i Köln blev dog aldrig den store succes, ej heller en halvsæsons afstikker til engelske Southampton, og i denne sæson har Madsen ikke fået meget spilletid for FC Köln i 2. Bundesliga.

Søren Colding, der lagde støvlerne på hylden i sommer, og siden da har arbejdet som sponsorkonsulent i Brøndby IF, er dog sikker på, at Brøndby IF har sikret sig en markant offensiv profil.

Peter med sine nye gamle trøje.

Peter med sine nye gamle trøje. Nummeret er endnu ikke fastlagt.

- Peter er en udfordrende og målfarlig angriber, der kan spille alle de forreste pladser. Tom kender jo Peter og ved hvad han står for og omvendt. Peter er en kanon fyr og i Bochum var han en af de allermest populære spillere.

Colding spillede også sammen med ?Magic? i Brøndby-trøjen og minderne fra dengang er mange.

- Jeg kan tænke tilbage på hans debut for Brøndby i en kamp mod Vejle. Jeg tror han var 18 år og han lobbede bolden over en modspiller og flugtede den i mål. Allerede der kunne vi se at han var en stjerne i svøb og at han nok skulle havne i udlandet. Jeg synes også at Peter har slået sit navn fast i tysk fodbold og på det danske landshold, hvor han har fået sit gennembrud, slutter Colding i denne omgang.