T.Rasmussen: Ikke i topform endnu

13.05.2007 00:14

For første gang i foråret var Thomas Rasmussen lørdag aften med fra start, og den rutinerede venstrekant kvitterede med en scoring til 1-1.

- Det betyder ikke så meget, at jeg scorer. Det vigtigste er, at vi går herfra og kan se hinanden i øjnene efter at have leveret en ordentlig indsats især i anden halvleg. Vi leverer en rigtig holdindsats, og det er det vigtigste for os, siger Rasmussen.

- De kommer hårdt ud og lægger et enormt pres på os. Jeg ved ikke, om der er nogen, der bliver lidt overraskede. I anden halvleg synes jeg, vi vender kampen fuldstændig, og vi snupper lidt deres rolle fra første halvleg efter at have haft en god samtale i pausen.

Der blev gået hårdt til den tilbagevendte Thomas Rasmussen.

Der blev gået hårdt til den tilbagevendte Thomas Rasmussen.

- I anden halvleg, der holder vi langt bedre på bolden og får spillet den rundt på kanterne og så synes jeg alle giver sig selv 100 procent til sidste fløjt, lyder det fra Rasmussen, der ikke føler sig 100 procent topform.

- Nej, selvfølgelig gør jeg ikke det. Jeg har været ude i tre måneder og har spillet 60 minutter på andetholdet og lidt mod FCK sidst. Jeg er absolut ikke i form, og det er heller ikke nu, jeg skal ramme topformen. Den skal rammes, når vi starter sæsonen efter sommerferien, siger Rasmussen.

Thomas Rasmussen og Kim Daugaard jubler over udligningen.

Thomas Rasmussen og Kim Daugaard jubler over udligningen.

Fremtid som back

Både som indskifter mod FCK og i dagens kamp, er Rasmussen blevet brugt som wing og ikke back, som Tom Køhlert ellers har haft planer om.

- Jeg tror stadig, planerne er, at jeg skal spile back, og det er også det, jeg stadig har i hovedet. Lige nu har vi bare så mange spillere ude, så jeg bliver skubbet lidt længere frem, men jeg er stadig sikker på, at back er min fremtidige plads.