Stor sportsuge på 1964

15.05.2007 10:57

Det bliver en stor sportsuge på 1964. I går blev Peter Madsen præsenteret som ny Brøndbyspiller, hvilket skete på et pressemøde holdt hos 1964, og allerede i dag tirsdag kl. 19 har vi i samarbejde med Brøndby Support arrangeret spillermøde med målmand Stephan Andersen og assistenttræner Peder Sigaard.

Der er gratis adgang for alle. Medlemmer af Brøndby Support får ved fremvisning af gyldigt medlemskort til Brøndby Support rabat på Royal Fadøl og visse sodavand. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, og allerede nu kan du stille dit spørgsmål og deltage i konkurrencen om en træningstrøje. Se mere her.

UEFA Cup-finale

Onsdag viser vi årets rent spanske UEFA Cup-finale mellem Espanyol og Sevilla. Der er garanteret en spændende finale. Se den på 1964's 27 fladskærme.

Landspokalturneringen

Torsdag er Brøndby IF's kvindehold i DBU's landspokalfinalen. Vi giver 5 kr. i rabat på Royal Fadøl for hvert mål Brøndby IF scorer under kampen. Efterfølgende spiller OB og FCK årets pokalfinale for herrerne.

Brøndbys kvinder spiller pokalfinale torsdag.

Brøndbys kvinder spiller pokalfinale torsdag.

På lørdag slutter årets Bundesliga, hvilket vi naturligvis følger på 1964. Samme dag står årets FA Cup-finale mellem Manchester Utd. og Chelsea. Vi har arrangeret en stor FA Cup-quiz: Svar på quizzens 10 spørgsmål og deltag i lodtrækningen om en signeret fodbold og andre flotte præmier.

Brøndby IF - OB søndag kl. 15

Som altid er 1964 stedet man mødes inden kampe på Brøndby Stadion. Kom i god tid og se Frem-AGF. Se hele dagens program, der blandt andet byder på den spanske ligas gyserafslutning, her.

Bestil bord til Champions League finalen

Vi har besluttet os at udvide 1964 til Champions League-finalen den 23. maj, så der vil blive opsat storskærm i foyeren. Du kan bestille pladser til Champions League finalen på 4363-1964. Se mere her.

Ekstra