Stephan A: Lortekamp

24.05.2007 22:21

Tidligere på ugen blev Stephan Andersen udtaget til landsholdet efter blandt andet et par gode kampe mod OB og FC Midtjylland. Torsdag kom han imidlertid ned på jorden igen, da han måske var impliceret i begge Silkeborg-scoringer i 2-1-nederlaget.

- Det var en lortekamp, der er ikke andet at sige. Jeg kommer for sent ud til det første mål. Jeg kan ikke se, hvad der sker ved det andet mål. Hvis det er Iddi, der ryger ind i mig, så er der frispark. Hvis det er Bischoff, så er der selvfølgelig ikke noget.

- Ved 1-0 har de en dødbold, der bliver forlænget, og jeg kommer for sent ud. Det sætter dem igang, og giver dem troen på det, og det andet mål kan jeg som sagt ikke se, hvad der sker ved, siger Stephan Andersen, der heller ikke fornemmede vildskab og vilje til sejr hos resten af Brøndby-holdet.

Stephan vipper et forsøg over overliggeren.

Stephan vipper et forsøg over overliggeren.

Stolpe ud

- Jeg synes, det var en tam affære. Der var ikke rigtig noget gejst og gåpåmod over hele linien. Vi har mange boldtab, og det er bare ikke godt nok på det her niveau, siger Andersen, der dog ikke vil tage tabloidpressens yndlingsord til sig.

- Jeg synes ikke, vi har noget jydekompleks. En fodboldkamp er en fodboldkamp lige meget, om vi spiller hjemme eller ude. Det har bare været stolpe ud i stedet for stolpe ind. Jeg ved ikke, om det er mærkeligt, vi ikke vinder i Jylland. Fakta er fakta, og vi har ikke vundet i over et år, og det kan man ikke gøre så meget ved, lyder det nøgternt fra keeperen, der indrømmer, at det kunne virke som om Brøndby trak sig tilbage på banen efter 1-0-scoringen.

Ikke undervurdere nogen

- Sidste uge mod OB, synes jeg også vi kommer til at stå langt tilbage på banen den sidste halve time, men det er vel også naturligt nok, når man skal forsvare en føring. I dag kommer vi så hurtigt foran i anden halvleg, og hvis man skal stå langt tilbage i 45 minutter, så bliver det svært at holde. Jeg synes, Silkeborg er et godt hold, og de har spillet op med mange hold i ligaen. Man kan ikke undervurdere nogen hold i ligaen, men det synes jeg heller ikke, vi gør, siger Andersen.

Hvor meget havde en sejr idag betydet for jer?

- Det havde betydet tre point mere. Vi havde en målsætning om ni point i de sidste tre kampe. Det fik ikke, og nu må vi starte på en frisk og gå efter de seks point. Selvfølgelig ærgrer det mig, at jeg er med til at koste sejren, men sket er sket, og vi har en kamp søndag, og den er jeg allerede videre mod, forklarer målmanden.