Rytter: Glæder mig!

20.05.2007 19:33

- Vi ville gerne holde meget mere i bolden end vi gjorde i dag, men omvendt synes jeg vi leverer en god fight, og taget i betragtning at vi spiller mod et hold, der virkelig har været godt kørende i foråret, og vel er et af de bedste lige nu, synes jeg det er mere end tilfredsstillende at vi hiver en rimelig fortjent sejr hjem.

- OB'erne er gode, ingen tvivl om det, og de har bygget et hold op, der arbejder gennem 90 minutter, og har nogle kvaliteter på kanterne vi skulle stække. Det fik vi gjort og med større skarphed havde vi lukket kampen med en 2-0 scoring i starten af anden halvleg.

På vej

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har haft en svingende start i Brøndby, og jeg synes ikke selv jeg ramte niveauet. Derfor er jeg personligt glad for, at jeg i foråret har arbejdet mig ind i en meget bedre rytme, og jeg synes det har fungeret godt for mig.

- Det er klart, at Tom Køhlert har en meget stor andel i at jeg er kommet tilbage. Han er en træner der er nede på jorden, og du ved præcis hvad din rolle er. Han gør det ikke sværere end det er, og så tror jeg han har et godt overblik over truppens styrker og svagheder, så det skal nok blive godt efter sommerpausen, smiler Rytter.

Glæder du dig?

- Ja for pokker. Peter Madsen kommer jo tilbage, replicerer han omgående.

- Jeg har spillet mod Madsen, og ved hvad han står for, men jeg har også haft fornøjelsen af ham i Wolfsburg, hvor han spillede en periode mens jeg var i klubben. Vi kender hinanden rigtig godt, og jeg glæder mig til at se ham igen.

- Men det er nu ikke kun derfor jeg glæder mig. Vi har ikke gjort det tilfredsstillende i år, men vi har mange gode ting at bygge på i truppen, og når der en dag som i dag tropper 16.000 tilskuere op for at støtte os, bliver det rigtig fedt at opleve dem, når vi forhåbentlig igen er med helt i toppen, runder den rutinerede højre-back af.