Rasmussen med igen

02.05.2007 12:51

- Det gik godt. Der var ingen problemer og det var dejligt at være med igen.

Thomas Rasmussen var af gode grunde en glad mand, da brondby.coms udsendte fangede den venstrebenede back/kantspiller efter dagens træning. Efter mere end to måneders pause deltog Rasmussen i dag for fuld skrue under formiddagens træning.

Thomas Rasmussen blev ledbåndsskadet i knæet i en træningskamp mod Lyngby tilbage i februar måned, og har siden været sat ud af spillet.

Nu er han klar igen, til i første omgang at træne fuldt med, og spørgsmålet er hvornår vi igen får Rasmussen at se i aktion.

- Det ved jeg ikke noget om på nuværende tidspunkt. Nu skal vi lige se hvordan knæet reagerer på i dag, men formmæssigt tror jeg ikke det er noget problem. Det gik i hvert fald fint nok i dag og jeg var vist ikke mere træt end de andre, siger Rasmussen med et smil.

Thomas Rasmussen har spillet 67 kampe for Brøndby IF. Ved årsskiftet proklamerede cheftræner Tom Køhlert, at Rasmussen er førstevalget som venstreback.

U-20 holdet spiller lørdag på udebane mod B 93 i 2. division øst, mens 1. holdet møder FC Nordsjælland på udebane på søndag.

Thomas Rasmussen

Løbestærke Thomas Rasmussen er igen til fuld rådighed for cheftræner Tom Køhlert. Spørgsmålet er så hvornår Brøndby-fans igen får venstrekantspilleren at se i aktion.