Per: Går efter bedst mulig afslutning

10.05.2007 09:46

- Det overrasker jo ikke nogen der har fulgt med i denne sæson, at FCK bliver mestre. Det er selvfølgelig ikke så sjovt for os, men det skal det sgu heller ikke være, når andre fejrer et mesterskab på vores bane, forklarer Brøndbys anfører, der må sidde over næste runde efter at have fået gult for at lave frispark på Jesper Grønkjær.

- Det er vel fair nok, men det var vel også et af de eneste der blev begået mod ham, selvom der blev fløjtet for en hel del flere, kommer det tørt fra Nielsen.

- Alt i alt er der ingen af de to hold, der skaber noget i dag. De scorer på en klassisk dødbold, men har ikke andet, og i den anden ende er det eneste farlige vi har ligeledes efter et frispark. Vi vidste vi skulle arbejde for at stabilisere defensiven i dag, og det lykkedes. Det kan ikke have været særligt underholdende at se på, men det var nok heller ingen af holdenes førsteprioritet i dag.

- Resten af foråret handler ret beset om, at få den bedst mulige afslutning på en skidt sæson. Når den tid er gået, skal vi se frem og klubben skal arbejde med at forbedre vore muligheder for at spille med om mesterskabet næste år. Der skal forstærkning til, men den slags overlader jeg til de rette mennesker, for vi ved jo godt hvad der skal til.

- Tillykke til FCK ? de har været suveræne i år, og det må vi sørge for de ikke bliver i næste sæson, runder anføreren af.

Per Nielsen

Per Nielsen har karantæne til lørdagens kamp i Herning mod FC Midtjylland.