Marc Olsen: Med hjertet

06.05.2007 21:38

- Det er vist ikke så slemt, og jeg håber at være i stand til at løbetræne i morgen, og være helt klar til på onsdag. Men lad os nu se i morgen.

Finurlige Marc Olsen havde igen en dag hvor meget lykkedes på venstrekanten, men trods en god præstation, var det ikke det helt store smil, han havde fremme efter kampen.

- Nej, vi ærgrer os vildt lige nu. Vi spillede ikke godt de første 20 minutter, men jeg synes vi har godt styr over dem i den sidste time. Samtidig må jeg selv gå ud, men selvom jeg humper lidt nu, er det vist ikke så galt igen, smiler han.

Fyrer den af

- Når man løber rundt på banen har man ikke det store overblik over sin egen præstation. Jeg følte mig godt tilpas, og jeg er en type, der skal udfordre i mit spil. Det er hvad træneren siger til mig inden kampen, og det er vel også min spidskompetence.

- Jeg gør hvad jeg kan, og tager i øvrigt hatten af for de fans, der gjorde det samme, selvom det ikke så godt ud de første 20 minutter. Det var en helt vild støtte vi fik i dag, og det motiverer selvfølgelig en ung spiller som mig. For mig handler det om, at gå ind og fyre den af, og spille med hjertet.

- Det håber jeg også jeg kan komme til på onsdag, hvis træneren mener der er brug for en spiller som mig, og jeg glæder mig under alle omstændigheder til kampen. Arbejder vi for hinanden, som vi gør den sidste time i dag, kan det blive en rigtig god kamp, runder den lille dribler af.

Marc Olsen

Marc Olsen med bolden klistet til støvlerne. Den lille dribler fortsatte de fine takter.